20
Oхридскиот Регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Oхридскиот Регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Денар - Економија

Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои информацијата за изработката на Извештајот за напредокот во спроведувањето...

Влада За Денот на дрвото потрошени 17 8 милиони евра а преживеале само 21 отсто од садниците

Влада: За „Денот на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од садниците

пред една недела - Радио МОФ - Без катеторија

Од почетокот на реализација на „Денот на дрвото – засадија својата иднина“, па до 2016 година, за оваа национална акција...

Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Сител - Македонија

Опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО е отстранета по преземените мерки и активности кои се наведени во Извештајот за напредокот во спроведувањето на препораките од Комитетот за светско наследство.

За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 500 000 евра

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 500.000 евра

пред една недела - +Инфо - Македонија

Од почетокот на акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“, па се до почетокот на 2016 година, државата за нејзино спроведување потрошила 17,8 милиони евра.

Владата Отстранета е опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Владата: Отстранета е опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Вечер - Македонија

Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои информацијата за изработката на Извештајот за напредокот во спроведувањето...

Владата Отстранета е опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Владата: Отстранета е опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Макфакс - Македонија

Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои информацијата за изработката на Извештајот за напредокот во спроведувањето...

Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО е отстранета по преземените мерки и активности кои се наведени во Извештајот за напредокот во спроведувањето на препораките од Комитетот за светско наследство.

Охридско останува под заштита на УНЕСКО

Охридско останува под заштита на УНЕСКО

пред една недела - +Инфо - Култура

Опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО е отстранета по преземените мерки и активности кои се наведени во Извештајот за напредокот во спроведувањето на препораките од Комитетот за светско наследство.

За Денот на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а за палмите половина милион евра

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

пред една недела - Вечер - Македонија

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва.

За Денот на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а за палмите половина милион евра

За Денот на дрвото биле потрошени 17,8 милиони евра, а за палмите половина милион евра

пред една недела - Макфакс - Македонија

За акцијата Денот на дрвото претходната Влада потрошила 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од засадените дрва.

За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 500 000

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 500.000

пред една недела - +Инфо - Македонија

Од почетокот на акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“, па се до почетокот на 2016 година, државата за нејзино спроведување потрошила 17,8 милиони евра.

Владата донесе одлука за повисоки субвенции за тутунот  одобрена поддршка за две странски инвестиции

Владата донесе одлука за повисоки субвенции за тутунот , одобрена поддршка за две странски инвестиции

пред една недела - Канал 5 - Македонија

На денешната седница владата ги разгледа и ги усвои изменувањата и дополнувањата на Уредбата за критериуми за субвенционирањето на тутунот.

За акцијата Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра преживеале 21 отсто од садниците

За акцијата „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, преживеале 21 отсто од садниците

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски...

Влада на РМ Отстранета опасноста охридскиот регион да го загуби статусот на УНЕСКО

Влада на РМ: Отстранета опасноста охридскиот регион да го загуби статусот на УНЕСКО

пред една недела - A1on - Македонија

Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за изработката на Извештајот за напредокот во спроведувањето...

За Ден на дрвото биле потрошени 17 8 милиони евра а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

пред една недела - A1on - Македонија

Владата денеска ја разгледа и ја усвои информацијата на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми Македонски...

За Ден на дрвото потрошени 17 8 милиони евра за палмите 31 милион денари  преживеале 21 од дрвјата и ниту една палма

За „Ден на дрвото“ потрошени 17,8 милиони евра, за палмите 31 милион денари, „преживеале“ 21% од дрвјата и ниту една палма

пред една недела - Либертас - Македонија

За акцијата „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а за засадување на палмите дополнителни 31 милион денари, покажува извештајот од „Македонски шуми“ што денеска го усвои Владата на Република Македонија.

Влада Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

Влада: Охридскиот регион нема да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО

пред една недела - Либертас - Македонија

Опасноста Охридскиот регион да го загуби статусот на светско наследство на УНЕСКО е отстранета по преземените мерки и активности кои се наведени во Извештајот за напредокот во спроведувањето на препораките од Комитетот за светско наследство.

Влада За Денот на дрвото биле потрошени 18 милиони евра

Влада: За „Денот на дрвото“ биле потрошени 18 милиони евра

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски преку Твитер објави кратко видео по завршувањето на денешната седница на Влада, 54 по ред.

Потрошените пари за Ден на дрвото и ефектот од акцијата денеска на владина седница

Потрошените пари за „Ден на дрвото“ и ефектот од акцијата денеска на владина седница

пред една недела - Либертас - Македонија

Владата денеска ќе ја одржи својата редовна, 54 седница со 104 точки на дневен ред. Како пред точки се најавени расправата...

Времеплов
x