20
ЗОИ Пјонгчанг  Одложен женскиот слалом

ЗОИ Пјонгчанг: Одложен женскиот слалом

пред една недела - Top Sport - Спорт

Организаторите на трките во алпско скијање на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг имаат големи проблеми со организацијата на натпреварите.

Поради силен ветар одложен женскиот велеслалом

Поради силен ветар одложен женскиот велеслалом

пред една недела - Алфа - Спорт

Организаторот на Игрите се соочува со проблем околу одржувањето на трките во алпските дисциплини. Откако поради силен ветар...

Невреме во Пјонгчанг  Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

Невреме во Пјонгчанг: Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

пред една недела - Прес 24 - Спорт

Велеслалом кај жените на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг што требаше да се вози ноќеска е одложен поради силен ветар.

ЗОИ 2018  Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

ЗОИ 2018: Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

пред една недела - +Инфо - Спорт

Велеслалом кај жените на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг што требаше да се вози ноќеска е одложен поради силен ветар.

НЕВРЕМЕ ВО ПЈОНГЧАНГ  Откажана и трката во велеслалом

НЕВРЕМЕ ВО ПЈОНГЧАНГ: Откажана и трката во велеслалом

пред една недела - Infomax - Спорт

Поради силниот ветар и неповолните временски услови, одложен е и велеслаломот во женска конкуренција на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом во Пјонг Чанг

Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом во Пјонг Чанг

пред една недела - Пулс 24 - Свет

Велеслалом кај жените на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг што требаше да се вози ноќеска е одложен поради силен ветар.

ЗОИ 2018  Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

ЗОИ 2018: Силниот ветар го одложи женскиот велеслалом

пред една недела - Нова ТВ - Спорт

Велеслалом кај жените на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг што требаше да се вози ноќеска е одложен поради силен ветар.

Времеплов
x