20
ВО МРТ НИШТО НОВО  Марјан Цветковски пак избран за директор

ВО МРТ НИШТО НОВО: Марјан Цветковски пак избран за директор

пред една недела - Infomax - Македонија

Марјан Цветковски, директорот на Македонската радио и телевизија од 2012, останува на таа функција уште три години. По објавениот конкурс за избор на нов директор, Програмскиот совет на МРТ повторно го избра Цветковски.

МРТ го реизбра марјан Цветковски за директор

МРТ го реизбра марјан Цветковски за директор

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Директорот на Македонската радио и телевизија, Марјан Цветковски, повторно е реизбран за директор на таа функција, која ја извршува од 2012.

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор го реизбра избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

Марјан Цветковски реизбран за директор на МРТ

пред една недела - Либертас - Македонија

Актуелниот директор на МРТ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор, објави порталот Актуелно.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно избран за директор

пред една недела - Кајгана - Македонија

Стариот програмски совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Марјан Цветковски останува директор на МРТ

Марјан Цветковски останува директор на МРТ

пред една недела - +Инфо - Македонија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

СТАРО НОВ ДИРЕКТОР НА МРТВ  Марјан Цветковски останува директор на МРТВ

СТАРО-НОВ ДИРЕКТОР НА МРТВ: Марјан Цветковски останува директор на МРТВ

пред една недела - Infomax - Македонија

Програмскиот совет на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

пред една недела - Вечер - Македонија

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Во МРТ нема промени   Марјан Цветковски повторно е избран за директор

Во МРТ нема промени – Марјан Цветковски повторно е избран за директор

пред една недела - Макфакс - Македонија

Управниот одбор на Македонската Радио Tелевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

Марјан Цветковски повторно избран за извршен директор на МРТ

Марјан Цветковски повторно избран за извршен директор на МРТ

пред една недела - A1on - Македонија

Стариот управен одбор на Македонската радио-телевизија на одржаната седница за нов извршен директор повторно го избра Марјан Цветковски, а за негов заменик Харун Ибраими.

МРТ во следните три години останува со истиот директор

МРТ во следните три години останува со истиот директор

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Актуелниот директор на МРТВ, Марјан Цветковски, е реизбран на оваа функција, откако стариот Програмски совет, чиј мандат истекува кон крајот на годината, на 26 јануари распиша конкурс за нов директор – објави порталот „ Актуелно “.

Времеплов
x