20
Грчката позиција сè појасна  ерга омнес и промена на Уставот

Грчката позиција сè појасна - ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - +Инфо - Македонија

Сложено име за внатрешна и надворешна употреба и промена на македонскиот Устав е позицијата, која се погласно се споменува од грчката страна во преговорите за името со Македонија, кои и натаму се во фокусот на грчките медиуми.

Грчката позиција се појасна  ерга омнес и промена на Уставот

Грчката позиција се појасна - ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - +Инфо - Македонија

Сложено име за внатрешна и надворешна употреба и промена на македонскиот Устав е позицијата, која се погласно се споменува од грчката страна во преговорите за името со Македонија, кои и натаму се во фокусот на грчките медиуми.

Грчката позиција се појасна  ерга омнес и промена на Уставот

Грчката позиција се појасна - ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - Сител - Македонија

Сложено име за внатрешна и надворешна употреба и промена на македонскиот Устав е позицијата, која се погласно се споменува од грчката страна во преговорите за името со Македонија, кои и натаму се во фокусот на грчките медиуми.

Грција јасна Ерга омнес и промена на Уставот

Грција јасна: Ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Сложено име за внатрешна и надворешна употреба и промена на македонскиот Устав е позицијата, која се погласно се споменува од грчката страна во преговорите за името со Македонија, кои и натаму се во фокусот на грчките медиуми.

Грчката позиција се појасна - ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Портпаролот на грчката влада, Димитрис Ѕанакопулос ја повтори грчката позиција - сложено име, кое ќе важи за сите и ќе биде за севкупна употреба.

Грчката влада преку портпаролот Ерга омнес и промена на Уставот

Грчката влада преку портпаролот: Ерга омнес и промена на Уставот

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Димитрис Ѕанакопулос Сложено име за внатрешна и надворешна употреба и промена на македонскиот Устав е позицијата. Ова вчера...

РЕАФИРМИРАНИ ПОЗИЦИИТЕ НА ГРЦИЈА Решение не може да има без промена на Уставот и сложено име за севкупна употреба

РЕАФИРМИРАНИ ПОЗИЦИИТЕ НА ГРЦИЈА: Решение не може да има без промена на Уставот и сложено име за севкупна употреба

пред една недела - Infomax - Балкан

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Нова офазива во Виена за решение на спорот со Грција

Нова офазива во Виена, за решение на спорот со Грција

пред една недела - 24 вести - Македонија

Преговорите за името продолжуваат во најавениот забрзан ритам, за прв пат на ниво на министри за надворешни работи. Синоќа...

Ѕанакопулос Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав

Ѕанакопулос: Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for Ѕанакопулос: Име за севкупна употреба подразбира и промена во македонскиот Устав Грција не го менува ставот, уставот мора да биде променет за да се прифати реѓшение за сефкупна употреба.

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - A1on - Балкан

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Сител - Македонија

- Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што јави дописникот на МИА од Атина, Санторињос, во интервју за грчката телевизија Скај, ги повтори грчките позиции...

Санторињос Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Санторињос: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - Либертас - Македонија

Продолжуваат преговорите на ниво на министри за надворешни работи, вели заменикот министер за поморство на Грција, Нектариос...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Вечер - Македонија

- Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос  Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос : Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Алфа - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - A1on - Балкан

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Сител - Македонија

- Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што јавува дописникот на МИА од Атина, во врска со различните позиции на Скопје и Атина, во однос на промената на македонскиот...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Грчката Влада порача дека топката е на наш терен

Грчката Влада порача дека топката е на наш терен

пред една недела - +Инфо - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Грчката влада пак повтори Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

Грчката влада пак повтори: Сложено име за севкупна употреба и промена на Уставот

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Ѕанакопулос Топката е на теренот на соседната земја

Ѕанакопулос: Топката е на теренот на соседната земја

пред една недела - Либертас - Македонија

Топката во овој момент е на теренот на нашите соседи, кои ќе треба и во пракса да покажат дека е промената реториката на...

Времеплов
x