20
Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - Вечер - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - Макфакс - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Новото судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров, е одложено за следната среда.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - MK News - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - MK News - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - Фаланга - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд   ќе се разгледуваат психијатриските вештачења

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд, ќе се разгледуваат психијатриските вештачења

пред една недела - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд за денеска е закажано судење против Љупчо Стојановски, дедо на починатата Тамара од Велес, кој на 1 јуни минатата година пукаше во поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд   ќе се разгледуваат психијатриските вештачења

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд, ќе се разгледуваат психијатриските вештачења

пред една недела - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд за денеска е закажано судење против Љупчо Стојановски, дедо на починатата Тамара од Велес, кој на 1 јуни минатата година пукаше во поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - A1on - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Одложено судењето за дедото на Тамара  предметот е во Апелација

Одложено судењето за дедото на Тамара, предметот е во Апелација

пред една недела - 24 вести - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство Никола Тодоров денеска беше одложено.

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Ексминистерот Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - Судство - Хроника

Пред Судот треба да бидат приложени нови психијатриски вештачења од ЈЗУ „Психијатриска болница – Скопје“ од кои треба да се утврди дали обвинетиот бил пресметлив кога го извршувал кривичното дело.

Одложено судењето на дедото на Тамара  се чека Апелација за притворот

Одложено судењето на дедото на Тамара, се чека Апелација за притворот

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство Никола Тодоров денеска беше одложено.

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - +Инфо - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - 24 вести - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство.

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - A1on - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Екс министерот Тодоров и дедото на Тамара денеска на суд

Екс-министерот Тодоров и дедото на Тамара денеска на суд

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Пред Судот треба да бидат приложени нови психијатриски вештачења од ЈЗУ „Психијатриска болница – Скопје“ од кои треба да се утврди дали обвинетиот бил пресметлив кога го извршувал кривичното дело.

Одложено судењето за дедото на Тамара

Одложено судењето за дедото на Тамара

пред една недела - Кајгана - Македонија

Судењето за дедото на Тамара, Љупчо Стојановски, е одложено за следната среда. Предметот по жалба се наоѓа во Апелациониот суд.

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска ќе се појават на суд

Никола Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска ќе се појават на суд

пред една недела - Кајгана - Македонија

Во кривичниот суд за денеска е закажано судење против Љупчо Стојановски, дедо на починатата Тамара од Велес, кој на 1 јуни минатата година пукаше во поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров.

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Ново рочиште  Ќе се утврдува дали напаѓачот на Тодоров бил пресметлив

Ново рочиште: Ќе се утврдува дали напаѓачот на Тодоров бил пресметлив

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

Ексминистерот Тодоров и дедото на Тамара од Велес денеска во суд

пред една недела - Либертас - Македонија

Ново судско рочиште за случајот со дедото на Тамара од Велес, Љупчо Стојановски, кој се товари за обид за убиство на поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров треба да се одржи денеска во Кривичниот суд.

Времеплов
x