20
ЗОИ 2018  Френцел го одбрани златниот медал во нордиска комбинација

ЗОИ 2018: Френцел го одбрани златниот медал во нордиска комбинација

пред една недела - Сител - Спорт

Германскиот олимпиец Ерик Френцел го одбрани златниот медал во нордиска комбинација (скокови и крос кантри 10 км.) освоен пред четири години во Сочи.

ЗОИ 2018  Френцел го одбрани златото во нордиска комбинација

ЗОИ 2018: Френцел го одбрани златото во нордиска комбинација

пред една недела - Канал 5 - Без катеторија

По скоковите од малата (90-метарската) скокалница Френцел беше на петтата позиција, но заостатокот го надополни во трката на 10 км.

ЗОИ 2018  Френцел го одбрни златниот медал во нордиска комбинација

ЗОИ 2018: Френцел го одбрни златниот медал во нордиска комбинација

пред една недела - Сител - Спорт

Германскиот олимпиец Ерик Френцел го одбрани златниот медал во нордиска комбинација (скокови и крос кантри 10 км.) освоен пред четири години во Сочи.

Времеплов
x