20
Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - MK News - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Федерацијата на планинари формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинари формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

ФПСМ ќе прави детална анализа за загинатите планинари Семејствата заслужуваат да ја знаат вистината за трагичниот настан

ФПСМ ќе прави детална анализа за загинатите планинари: Семејствата заслужуваат да ја знаат вистината за трагичниот настан

пред една недела - Сител - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Во соопштението објавено на нивната веб страницата се истакнува дека комисијата е составена од нивни членови и експерти кои...

Федерацијата на планинари формира комисија за трагедијата со загинатите планинари

Федерацијата на планинари формира комисија за трагедијата со загинатите планинари

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите .

Федерацијата на планинари формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинари формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - +Инфо - Македонија

Скопје, 14 февруари 2018 (МИА) - Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - Судство - Хроника

- Од огромна важност за Федерацијата ќе биде да се направи темелна анализа за трагичниот настан - се вели во соопштението на ФПСМ.

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - A1on - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

пред една недела - 24 вести - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Заради дилетантското планинарско друштво ни отидоа децата

Заради дилетантското планинарско друштво ни отидоа децата

пред една недела - Репортер - Живот

Фамилиите на младите планинари Калина Велевска и Александар Миновски, кои загинаа на Кајмакчалан, испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија.

Планинарската федерација формира комисија ќе го испитува инцидентот во кој загината двајцата планинари

Планинарската федерација формира комисија, ќе го испитува инцидентот во кој загината двајцата планинари

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Планинарската федерација ќе формира комисија, со која ќе го испитува инцидентот во кој загинаа двајца македонски планинари во околината на Воден, на планината Ниџе.

Семејствата на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

Семејствата на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - MK News - Македонија

Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец„ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Александар.

Телата на Калина и Александар донесени во Македонија погребот во четврток

Телата на Калина и Александар донесени во Македонија, погребот во четврток

пред една недела - MK News - Македонија

По завршената обдукција во болницата во Воден телата на загинатите планинари Калина Велевска и Александар Миновски денеска со автомобил пристигнале во Македонија.

Федерацијата на планинарски спортови ќе ја истражува трагедијата

Федерацијата на планинарски спортови ќе ја истражува трагедијата

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија оформи специјална комисија, составена од нивни членови и екперти кои ќе...

Федерацијата на планинарски спортови ќе истражува како загинаа двајцата планинари на Кајмакчалан

Федерацијата на планинарски спортови ќе истражува како загинаа двајцата планинари на Кајмакчалан

пред една недела - Радио МОФ - Без катеторија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија формира специјална комисија која ќе ги анализира околностите под кои загинаа планинарите Калина Велевска и Александар Миновски.

Федерацијата на планинарски спортови ќе истражува како загинаа Калина и Александар

Федерацијата на планинарски спортови ќе истражува како загинаа Калина и Александар

пред една недела - Либертас - Македонија

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија оформи специјална комисија, составена од нивни членови и екперти кои ќе...

Фамилиите на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

Фамилиите на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец„ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Александар.

Зошто Трансверзалец не го откажал качувањето во снежната лавина на Кајмакчалан

Зошто „Трансверзалец“ не го откажал качувањето во снежната лавина на Кајмакчалан?

пред една недела - +Инфо - Македонија

Ако немате искуство, најдобро е во зимски услови во планина да се движите со планинарски водичи регистрирани при Федерацијата...

Телата на загинатите планинари донесени во Македонија погребот во четврток

Телата на загинатите планинари донесени во Македонија, погребот во четврток

пред една недела - Прес 24 - Македонија

По завршената обдукција во болницата во Воден телата на загинатите планинари, денеска со автомобил пристигнале во Македонија.

Семејствата на загинатите планинари со писмо до планинарскиот сојуз на Македонија

Семејствата на загинатите планинари со писмо до планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - 24 вести - Македонија

Навистина е згрозувачки повикот за молк на квази планинарското друштво „Трансверзалец„ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Алаксандар.

Потресно писмо од семејствата на загинатите планинари  Зошто никој не ни кажа дека децата исчезнале

Потресно писмо од семејствата на загинатите планинари - Зошто никој не ни кажа дека децата исчезнале?

пред една недела - Вечер - Македонија

Фамилиите на младите планинари Калина Велевска и Александар Миновски кои загинаа на Кајмакчалан испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија.

Телата на Калина и Александар донесени во Македонија погребот во четврток

Телата на Калина и Александар донесени во Македонија, погребот во четврток

пред една недела - Сител - Македонија

По завршената обдукција во болницата во Воден телата на загинатите планинари Калина Велевска и Александар Миновски денеска со автомобил пристигнале во Македонија.

Фамилиите на загинатите планинари Поради лошата организација попусто отидоа два млади животи

Фамилиите на загинатите планинари: Поради лошата организација попусто отидоа два млади животи

пред една недела - Вечер - Македонија

Фамилиите на младите планинари Калина Велевска и Александар Миновски кои загинаа на Кајмакчалан испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија.

Фамилиите на загинатите планинари Поради лошата организација попусто отидоа два млади животи

Фамилиите на загинатите планинари: Поради лошата организација попусто отидоа два млади животи

пред една недела - Макфакс - Македонија

Фамилиите на младите планинари Калина Велевска и Александар Миновски кои загинаа на Кајмакчалан испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија.

Фамилиите на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

Фамилиите на загинатите планинари со писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Фамилиите на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија, а истото во целост ви го пренесуваме:...

СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ ПЛАНИНАРИ СО ПИСМО Одговорност од Трансверзалец бараат преку Планинарскиот сојуз на Македонија

СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ ПЛАНИНАРИ СО ПИСМО: Одговорност од „Трансверзалец“ бараат преку Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - Infomax - Македонија

Семејствата на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија, кое го пренесуваме интегрално:...

Фамилиите на загинатите на Кајмакчалан упатија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

Фамилиите на загинатите на Кајмакчалан упатија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - 365 - Без катеторија

32 Споделувања Share Tweet Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец„ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Алаксандар.

Фамилиите на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

Фамилиите на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец„ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла,...

ТРГНАА ВО ВИСИНИТЕ ОТИДОА ВО ВЕЧНОСТА Телата на Калина и Александар денеска стигнале во Македонија

ТРГНАА ВО ВИСИНИТЕ,ОТИДОА ВО ВЕЧНОСТА:Телата на Калина и Александар денеска стигнале во Македонија

пред една недела - Infomax - Хроника

Телата на загинатите планинари Калина Велевска и Александар Миновски денеска со автомобил пристигнале во Македонија. Како што дознава Фокус, погребот ќе биде во четврток.

Фамилиите на загинатите планинари Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови

Фамилиите на загинатите планинари: Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови?

пред една недела - A1on - Македонија

„Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец“ од чие дилетанство, кое се граничи со умисла, загинаа нашите две деца Калина и Алаксандар.

Времеплов
x