20
 Мерцедесот  се продава оти е симбол на нерационално трошење пари на граѓаните

„Мерцедесот“ се продава оти е симбол на нерационално трошење пари на граѓаните

пред една недела - MK News - Македонија

Блиндираниот „мерцедес“ е симбол на нерационално трошење на парите на граѓани од едно време што сакаме да го оставиме зад...

Влада   Мерцедесот  се продава оти е симбол на арчење на пари на народот

Влада: „Мерцедесот“ се продава оти е симбол на арчење на пари на народот

пред една недела - +Инфо - Македонија

Блендираниот „мерцедес“ е симбол на нерационално трошење на парите на граѓани од едно време што сакаме да го оставиме зад...

Бошњаковски  Мецедесот   симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

Бошњаковски: Мецедесот - симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Аукцијата, како што појасни, ќе се врши по електронски пат. Во однос на спроведување на високите гости кои доаѓаат во Македонија,...

Мерцедесот се продава оти е симбол на нерационално трошење пари на граѓаните

Мерцедесот се продава оти е симбол на нерационално трошење пари на граѓаните

пред една недела - +Инфо - Македонија

Блендираниот мерцедес е симбол на нерационално трошење на парите на граѓани од едно време што сакаме да го оставиме зад нас,...

Бошњаковски  Мерцедесот се продава за да оставиме едно време зад нас

Бошњаковски: Мерцедесот се продава за да оставиме едно време зад нас

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски денеска по прес-конфереција, на новинарско прашање одговори дека се продава блендираниот Мерцедес, за едно време да се остави зад нас.

Бошњаковски  Мецедесот   симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

Бошњаковски: Мецедесот – симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

пред една недела - Судство - Македонија

Аукцијата, како што појасни портпарол Миле Бошњаковски, ќе се врши по електронски пат. Симболот на нетранспарентното трошење...

Бошњаковски  Мерцедесот   симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

Бошњаковски: Мерцедесот – симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

пред една недела - Либертас - Македонија

Симболот на нетранспарентното трошење на нерационалните расходи што ги правеше поранешната влада „мерцедесот“ по вчерашната одлука на Владата, ќе оди на јавна лицитација со почетна цена од 230.

Времеплов
x