20
Бушар и Стивенс имаат со што да се пофалат    Спортс Илустрејтед  ги почести со фотосесија

Бушар и Стивенс имаат со што да се пофалат: ,,Спортс Илустрејтед” ги почести со фотосесија

пред една недела - Дерби - Тенис

Јуџин Бушар, канадската тенисерка, која неофицијално важи за една од најубавите тенисерки на денешницата, на социјалните мрежи се пофали со нејзината фотосесија за позната магазин ,,Спортс Илустрејт”.

Бушар и Стивенс имаат со што да се пофалат    Спортс Илустрејт  ги почасти со фотосесија

Бушар и Стивенс имаат со што да се пофалат: ,,Спортс Илустрејт” ги почасти со фотосесија

пред една недела - Дерби - Тенис

Јуџин Бушар, канадската тенисерка, која неофицијално важи за една од најубавите тенисерки на денешницата, на социјалните мрежи се пофали со нејзината фотосесија за позната магазин ,,Спортс Илустрејт”.

Времеплов
x