20
МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ВУЧИЌ Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ВУЧИЌ: Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

пред една недела - Infomax - Македонија

На состанокот со претседателот на Република Србија, г-динот Вучиќ се соглсивме дека иднината на Балканот е во прогресивните...

Мицкоски Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

Мицкоски: Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

пред една недела - Прес 24 - Македонија

На состанокот со претседателот на Република Србија, г-динот Вучиќ се соглсивме дека иднината на Балканот е во прогресивните...

Мицкоски оствари средба со Вучиќ

Мицкоски оствари средба со Вучиќ

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја продолжи регионалната турнеја со средба со Александар Вучиќ, претседател на Србија и прв човек на Српската напредна партија.

Средба Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои ги штитат државните интереси

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

пред една недела - Алфа - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски посочи дека водењето на добрососедска политика, меѓусебното разбирање и почитување...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски до Вучиќ Законот за јазици и лошите економски резултати ја влечат Македонија назад

Мицкоски до Вучиќ: Законот за јазици и лошите економски резултати ја влечат Македонија назад

пред една недела - Вечер - Македонија

Регионалните предизвици, начините за интензивирање на соработката и стратешките интереси на Македонија и Србија биле во фокусот...

Мицкоски до Вучиќ Законот за јазици и лошите еконосмки резултати ја влечат Македонија назад

Мицкоски до Вучиќ: Законот за јазици и лошите еконосмки резултати ја влечат Македонија назад

пред една недела - Макфакс - Македонија

Регионалните предизвици, начините за интензивирање на соработката и стратешките интереси на Македонија и Србија биле во фокусот...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски на средба со Вучиќ се пожалил од домашната власт

Мицкоски на средба со Вучиќ се пожалил од домашната власт

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во Белград, заедно со потпретседателот Александар Николоски, се сретнаа со Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски На средбите ги информирав моите соговорници за политичкиот терор кој владее во Македонија

Мицкоски: На средбите ги информирав моите соговорници за политичкиот терор кој владее во Македонија

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Хрстијан Мицкоски, во јавување во вестите на Канал 5 во врска со посетата на партиската делегација...

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски се сретна со хрватскиот премиер Пленковиќ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски се сретна со хрватскиот премиер Пленковиќ

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски се сретна со хрватскиот премиер Пленковиќ ВМРО-ДПМНЕ интензивно лобира за македонските интерси во рамките на турнеа низ  регионот.

Средба Мицкоски-Пленковиќ: Македонија и Хрватска се значајни партнери, ВМРО-ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ.

Мицкоски Пленковиќ Македонија и Хрватска се значајни партнери ВМРО ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

Мицкоски-Пленковиќ: Македонија и Хрватска се значајни партнери, ВМРО-ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

пред една недела - Алфа - Македонија

На средбата стана збор за актуелната политичка состојба, можностите за меѓупартиска соработка, како и јакнење на регионалната поврзаност и искористување на политичките капацитети кои стојат на располагање.

Мицкоски оствари средба со Пленковиќ

Мицкоски оствари средба со Пленковиќ

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ, соопшти опозициската партија.

Мицкоски Пленковиќ Македонија и Хрватска се значајни партнери ВМРО ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

Мицкоски-Пленковиќ: Македонија и Хрватска се значајни партнери, ВМРО-ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ.

Мицкоски во Загреб оствари средба со хрватскиот премиер Пленковиќ

Мицкоски во Загреб оствари средба со хрватскиот премиер Пленковиќ

пред една недела - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ.

Мицкоски Пленковиќ Македонија и Хрватска се значајни партнери ВМРО ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

Мицкоски-Пленковиќ: Македонија и Хрватска се значајни партнери, ВМРО-ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

пред една недела - Канал 5 - Македонија

На средбата стана збор за актуелната политичка состојба, можностите за меѓупартиска соработка, како и јакнење на регионалната поврзаност и искористување на политичките капацитети кои стојат на располагање.

Мицкоски во Загреб оствари средба со хрватскиот премиер Пленковиќ

Мицкоски во Загреб оствари средба со хрватскиот премиер Пленковиќ

пред една недела - Макфакс - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ.

Мицкоски Пленковиќ Македонија и Хрватска се значајни партнери ВМРО ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

Мицкоски-Пленковиќ: Македонија и Хрватска се значајни партнери, ВМРО-ДПМНЕ лобира за стратешките интереси

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во Загреб заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со премиерот на Република Хрватска и претседател на ХДЗ, Андреј Пленковиќ.

Мицкоски со хрватскиот премиер Пленковиќ  Македонија има капацитети

Мицкоски со хрватскиот премиер Пленковиќ - Македонија има капацитети

пред една недела - Вечер - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, во рамки на својата мини-Балканска турнеја денес се сретна со хрватскиот премиер, и лидер на политичката партија ХДЗ во Загреб, откако вчера беше гостин на лидерот на словенечката СДС Јанез Јанша.

Мицкоски  Јанша На ЕУ и е потребна Македонија и на Македонија и е потребна ЕУ

Мицкоски - Јанша: На ЕУ и е потребна Македонија, и на Македонија и е потребна ЕУ

пред една недела - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по посетата на Вашингтон, САД ја продолжи својата интензивна дипломатска активност отпочнувајќи неколкудневна агенда на посети на Република Словенија, Република Хрватска и Република Србија.

Мицкоски на средба со Пленковиќ Македонија има капацитети а ВМРО ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани

Мицкоски на средба со Пленковиќ: Македонија има капацитети, а ВМРО-ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Одлична и пријателска средба со хрватскиот премиер и лидер на ХДЗ Пленковиќ. Потврдено пријателството и заемната поддршка.

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ПЛЕНКОВИЌ Лидерот на ВМРО ДПМНЕ на средба со хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ПЛЕНКОВИЌ: Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на средба со хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ

пред една недела - Infomax - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, во рамки на својата мини-Балканска турнеја денес се сретна со хрватскиот премиер,...

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ПЛЕНКОВИЌ Лидерот на ВМРО ДПМНЕ на средба со хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ПЛЕНКОВИЌ: Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на средба со хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ

пред една недела - Infomax - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, во рамки на својата мини-Балканска турнеја денес се сретна со хрватскиот премиер,...

Времеплов
x