20
Премиерлигашите ќе продолжат да се расфрлаат со пари  Скај Спорт и БТ ќе плаќаат над 9 милиони фунти по меч

Премиерлигашите ќе продолжат да се расфрлаат со пари, Скај Спорт и БТ ќе плаќаат над 9 милиони фунти по меч!

пред една недела - 24 фудбал - Фудбал

Трансфер лудилото на „Островото“ ќе продолжи и во иднина откако Скај Спортс и БТ за 4,46 милијарди фунти купија дел од ТВ...

Премиерлигашите ќе продолжат да се расфрлаат со пари  Скај Спорт и БТ ќе плаќаа над 9 милиони фунти по меч

Премиерлигашите ќе продолжат да се расфрлаат со пари, Скај Спорт и БТ ќе плаќаа над 9 милиони фунти по меч!

пред една недела - 24 фудбал - Фудбал

Трансфер лудилото на „Островото“ ќе продолжи и во иднина откако Скај Спортс и БТ за 4,46 милијарди фунти купија дел од ТВ...

 Скај  плаќа 3 5 милијарди фунти за 128 премиерлигашки меча

„Скај“ плаќа 3.5 милијарди фунти за 128 премиерлигашки меча!

пред една недела - Top Sport - Фудбал

Британскиот гигант „Скај спортс“ ја задржува доминацијата во Премиер лигата, откако успешно откупи четири од седумте пакети во наддавањето (вкупно 128 меча), за кои ќе плати неверојатни 3.

Времеплов
x