20
Мицкоски Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

Мицкоски: Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

пред една недела - Сител - Македонија

На состанокот со претседателот на Република Србија, г-динот Вучиќ се соглсивме дека иднината на Балканот е во прогресивните...

Мицкоски се сретна со српскиот претседател Вучиќ во Белград

Мицкоски се сретна со српскиот претседател Вучиќ во Белград

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Мицкоски посочил дека водењето на добрососедска политика, меѓусебното разбирање и почитување базирано на принципи и вредности преставува трајна добивка за регионот.

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ВУЧИЌ Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ВУЧИЌ: Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

пред една недела - Infomax - Македонија

На состанокот со претседателот на Република Србија, г-динот Вучиќ се соглсивме дека иднината на Балканот е во прогресивните...

Мицкоски Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

Мицкоски: Со Вучиќ се согласивме дека иднината на Балканот е во прогресивни политичари кои умеаат да ги запазат државните интереси

пред една недела - Прес 24 - Македонија

На состанокот со претседателот на Република Србија, г-динот Вучиќ се соглсивме дека иднината на Балканот е во прогресивните...

Мицкоски оствари средба со Вучиќ

Мицкоски оствари средба со Вучиќ

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја продолжи регионалната турнеја со средба со Александар Вучиќ, претседател на Србија и прв човек на Српската напредна партија.

Средба Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои ги штитат државните интереси

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

пред една недела - Алфа - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски посочи дека водењето на добрососедска политика, меѓусебното разбирање и почитување...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски до Вучиќ Законот за јазици и лошите економски резултати ја влечат Македонија назад

Мицкоски до Вучиќ: Законот за јазици и лошите економски резултати ја влечат Македонија назад

пред една недела - Вечер - Македонија

Регионалните предизвици, начините за интензивирање на соработката и стратешките интереси на Македонија и Србија биле во фокусот...

Мицкоски до Вучиќ Законот за јазици и лошите еконосмки резултати ја влечат Македонија назад

Мицкоски до Вучиќ: Законот за јазици и лошите еконосмки резултати ја влечат Македонија назад

пред една недела - Макфакс - Македонија

Регионалните предизвици, начините за интензивирање на соработката и стратешките интереси на Македонија и Србија биле во фокусот...

Мицкоски Вучиќ Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

Мицкоски-Вучиќ: Иднината на Балканот е во прогресивните политичари кои умеат да ги заштитат државните интереси и да придонесат за градење на интегрирани општества

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во Белград заедно со потпретседателот Александар Николоски оствари средба со Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Мицкоски на средба со Вучиќ се пожалил од домашната власт

Мицкоски на средба со Вучиќ се пожалил од домашната власт

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во Белград, заедно со потпретседателот Александар Николоски, се сретнаа со Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ.

Додик Вучиќ е прв лидер во регионот што промовира мир

Додик: Вучиќ е прв лидер во регионот што промовира мир

пред една недела - A1on - Балкан

Претседателот на Република Српска, Милорад Додик, по повод средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и хрватската...

Додик Вучиќ е прв лидер во региот кој промовира мир

Додик: Вучиќ е прв лидер во региот кој промовира мир

пред една недела - Вечер - Балкан

Претседателот на Република Српска, Милорад Додик, по повод средбата на српскиот претседател Александар Вучич и хрвстаката...

Додик Вучиќ е прв лидер во региот кој промовира мир

Додик: Вучиќ е прв лидер во региот кој промовира мир

пред една недела - Макфакс - Балкан

Претседателот на Република Српска, Милорад Додик, по повод средбата на српскиот претседател Александар Вучич и хрвстаката...

Времеплов
x