20
Изгаснат пожарот во Кисела Вода нема повредени лица

Изгаснат пожарот во Кисела Вода, нема повредени лица

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица, пишува МИА. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

пред една недела - Сител - Македонија

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“. Од Бригадата...

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

пред една недела - A1on - Македонија

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

пред една недела - +Инфо - Македонија

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Детали за големиот пожар кој беснееше во Кисела Вода

Детали за големиот пожар кој беснееше во Кисела Вода

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Пожар во Кисела Вода гори стан во близина на Пелагонија

Пожар во Кисела Вода, гори стан во близина на „Пелагонија“

пред една недела - Вечер - Скопје

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија" во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ" и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Гори стан во близина на Пелагонија во Кисела Вода

Гори стан во близина на „Пелагонија“ во Кисела Вода

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Пожар во Кисела Вода гори стан во близина на Пелагонија

Пожар во Кисела Вода, гори стан во близина на „Пелагонија“

пред една недела - Сител - Македонија

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Голем пожар беснее во стан во Кисела Вода  пожарникарите на терен

Голем пожар беснее во стан во Кисела Вода - пожарникарите на терен

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Голем пожар во стан во Кисела Вода

Голем пожар во стан во Кисела Вода

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Голем пожар во стан во Кисела Вода Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА....

Гори стан во близина на Пелагонија во Кисела Вода

Гори стан во близина на „Пелагонија“ во Кисела Вода

пред една недела - +Инфо - Македонија

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Голем пожар во стан во Кисела Вода  пожарникарите на терен

Голем пожар во стан во Кисела Вода - пожарникарите на терен

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

пред една недела - Либертас - Македонија

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица. Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Гори стан во близина на Пелагонија во Кисела Вода

Гори стан во близина на „Пелагонија“ во Кисела Вода

пред една недела - Либертас - Македонија

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА. Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.

Времеплов
x