20
Стапува на сила договорот со Бугарија

Стапува на сила договорот со Бугарија

пред 3 дена - Алфа - Македонија

Oд денеска стапи на сила договорот со Бугарија. O д денеска стапи на сила договорот со Бугарија. Во Софија министрите за...

Димитров на работна посета во Бугарија  Договорот за добрососедство стапи на сила

Димитров на работна посета во Бугарија - Договорот за добрососедство стапи на сила

пред 3 дена - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска во Софија, во рамките на работната посета...

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 3 дена - Вечер - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева, денеска во бугарската престолнина...

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 3 дена - Макфакс - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева денеска во бугарската престолнина...

Стапи во сила Договорот со Бугарија  Ако правиме транспортни коридори Балканот ќе стане бајка

Стапи во сила Договорот со Бугарија - Ако правиме транспортни коридори, Балканот ќе стане бајка

пред 3 дена - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - MK News - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - Сител - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Борисов стиска палци за да се реши спорот меѓу Македонија и Грција

Борисов стиска палци за да се реши спорот меѓу Македонија и Грција

пред 3 дена - +Инфо - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева,...

Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија стапи во сила

Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија стапи во сила

пред 3 дена - Бриф - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева, во присуство на премиерот...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Димитров на средби со Борисов и Захариева во Софија

Димитров на средби со Борисов и Захариева во Софија

пред 3 дена - Канал 5 - Македонија

Беше потпишан протокол за размена на ратификациските документи, со што и официјално во сила стапува Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу двете земји.

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија

пред 3 дена - A1on - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева соопштија дека го потпишаа...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - еМАГАЗИН - Свет

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

ОФИЦИЈАЛНО Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

ОФИЦИЈАЛНО:Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 3 дена - Infomax - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - Канал 77 - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева денеска во Софија го потпишаа Протоколот за размена на ратификациските документи.

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 3 дена - Нова ТВ - Македонија

Македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија...

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 4 дена - Сител - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 4 дена - A1on - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапува во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред 4 дена - МТВ 1 - Македонија

Во Софија, министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Димитров и Захариева, ќе потпишат протокол за размена на документите за ратификација, со кој официјално влегува во сила Договорот за пријателство меѓу двете земји.

Од денеска стапува во сила договорот за добрососедство меѓу Македонија и Бугарија

Од денеска стапува во сила договорот за добрососедство меѓу Македонија и Бугарија

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Церемонијата ќе се одржи денеска  во советот на министри. Овој документ  беше потпишан на 1 август 2017 година од страна...

Димитров во Софија на состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални средби со претставници на бугарските власти и да учествува на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ.

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред 4 дена - Сител - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални средби со претставници на бугарските власти и да учествува на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ.

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални...

Димитров на средби со државниот врв на Бугарија

Димитров на средби со државниот врв на Бугарија

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, од денеска до петок ќе престојува во работна посета на Република Бугарија.

Димитров на средби со државниот врв на Бугарија

Димитров на средби со државниот врв на Бугарија

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, од денеска до петок ќе престојува во работна посета на Република Бугарија.

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Димитров во Софија на неформален состанок на министри за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министри за надворешни работи на ЕУ

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Состојбата во Западен Балкан, со акцент на евроинтегративниот процес на регионот, како и ситуацијата во Сирија и Северна...

Времеплов
x