20
Кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во Германија   активистите бараат реакција од надлежните служби

Кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во Германија – активистите бараат реакција од надлежните служби

пред една недела - Вечер - Македонија

Асоцијацијата на активисти за права на животните (ААПЖ) бара од македонските надлежни служби да се инволвираат во случај...

Кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во Германија   активистите бараат реакција од надлежните служби

Кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во Германија – активистите бараат реакција од надлежните служби

пред една недела - Макфакс - Македонија

Асоцијацијата на активисти за права на животните (ААПЖ) бара од македонските надлежни служби да се инволвираат во случај...

Триесет и три кучиња од Македонија злоставувани во Германија

Триесет и три кучиња од Македонија злоставувани во Германија

пред една недела - +Инфо - Македонија

Асоцијацијата на активисти за права на животните (ААПЖ) бара од македонските надлежни служби да се инволвираат во случајот...

Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови  активисти бараат реакција од надлежните

Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови, активисти бараат реакција од надлежните

пред една недела - A1on - Македонија

Асоцијацијата на активисти за права на животните (ААПЖ) бара од македонските надлежни служби да се инволвираат во случај...

Постои ли нелегален канал за извоз  Триесетина кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во гратче во Германија

Постои ли нелегален канал за извоз: Триесетина кучиња од Македонија чувани во ужасни услови во гратче во Германија

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Асоцијацијата на активисти за права на животните (ААПЖ) побара од македонските надлежни служби да се инволвираат во случајот...

Германски  Билд   Пронајден импровизиран стационар со 57 животинки  некои потекнуваат од Македонија

Германски „Билд“: Пронајден импровизиран стационар со 57 животинки, некои потекнуваат од Македонија

пред една недела - Судство - Хроника

Тамошната агенција за ветеринарство ја прекинала оваа заложничка драма на беспомошните животни, спасувајќи ги од местото каде едвај имале простор да се придвижат, но и каде се гушеле од ѓубре.

Времеплов
x