20
Безобразен потег на руски фудбалер  арогантно си го избриша носот со 70 евра

Безобразен потег на руски фудбалер, арогантно си го избриша носот со 70 евра!

пред една недела - 24 фудбал - Фудбал

Станислав Манајев е играчот кој ја бранува фудбалската јавност во моментов откако си го избриша носот со 70 евра. Додека се летал со авион, Манајев се пожали дека му тече носот и од соиграч побара пари за со нив да се избрише.

Лудило во Русија  Фудбалер си го избриша носот со 70 евра

Лудило во Русија: Фудбалер си го избриша носот со 70 евра

пред една недела - Дерби - Фудбал

Кога е во прашање спортот, а во конкретниов случај фудбалот имаме забележано многу необични и контраверзни моменти во и надвор од теренот со тоа што во таа група спаѓа и ситуацијата кога ни доаѓа од Русија.

Времеплов
x