20
Стравичен пад на алпско скијање на ЗОИ   Русин заврши во болница

Стравичен пад на алпско скијање на ЗОИ - Русин заврши во болница

пред една недела - Сител - Спорт

Павел Трихичев имаше стравичен пад за време на спуст трката во алпска комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

ЗОИ Пјонгчанг  Страотен пад на спуст трката

ЗОИ Пјонгчанг: Страотен пад на спуст трката

пред една недела - Top Sport - Спорт

Рускиот скијач Павел Трихичев имаше страотна несреќа за врема на спустот во алпска комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

СТРАОТНО ПАЃАЊЕ  Трихичев ја проби оградата и остана да лежи крвав на снегот  ВИДЕО ФОТО

СТРАОТНО ПАЃАЊЕ: Трихичев ја проби оградата и остана да лежи крвав на снегот (ВИДЕО-ФОТО)

пред една недела - Sportmedia - Спорт

Рускиот скијач Павел Трихичев доживеа страотен пад за време на спустот одржан во алпската комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, во кој со денови владеат неповолни временски услови.

Стравичен пад на алпско скијање на ЗОИ   Русин заврши во болница

Стравичен пад на алпско скијање на ЗОИ - Русин заврши во болница

пред една недела - Прес 24 - Спорт

Павел Трихичев имаше стравичен пад за време на спуст трката во алпска комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

Тежок пад за време на алпско скијање  Русин заврши во болница

Тежок пад за време на алпско скијање: Русин заврши во болница

пред една недела - Нова ТВ - Спорт

Павел Трихичев имаше стравичен пад за време на спуст трката во алпска комбинација на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

Времеплов
x