20
ОФИЦИЈАЛНО СТАПИ НА СИЛА ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА Од денес почнува спроведувањето на договорот за добрососедство со Бугарија

ОФИЦИЈАЛНО СТАПИ НА СИЛА ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА: Од денес почнува спроведувањето на договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Infomax - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева,...

Започнува спроведувањето на Договорот со Бугарија

Започнува спроведувањето на Договорот со Бугарија

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for Започнува спроведувањето на Договорот со Бугарија Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија стапува во сила.

Димитров се сретна со Радев  Борисов и Захариева

Димитров се сретна со Радев , Борисов и Захариева

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Министрите за надворешни работи на двете земји, Димитров и Захариева, во присуство на премиерот Борисов, ги разменија ратификациските...

Стапува на сила договорот со Бугарија

Стапува на сила договорот со Бугарија

пред една недела - Алфа - Македонија

Oд денеска стапи на сила договорот со Бугарија. O д денеска стапи на сила договорот со Бугарија. Во Софија министрите за...

Димитров на работна посета во Бугарија  Договорот за добрососедство стапи на сила

Димитров на работна посета во Бугарија - Договорот за добрососедство стапи на сила

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска во Софија, во рамките на работната посета...

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Вечер - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева, денеска во бугарската престолнина...

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Официјално стапи во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Макфакс - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева денеска во бугарската престолнина...

Стапи во сила Договорот со Бугарија  Ако правиме транспортни коридори Балканот ќе стане бајка

Стапи во сила Договорот со Бугарија - Ако правиме транспортни коридори, Балканот ќе стане бајка

пред една недела - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - MK News - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - Сител - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Борисов стиска палци за да се реши спорот меѓу Македонија и Грција

Борисов стиска палци за да се реши спорот меѓу Македонија и Грција

пред една недела - +Инфо - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева,...

Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија стапи во сила

Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија стапи во сила

пред една недела - Бриф - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева, во присуство на премиерот...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

Димитров на средби со Борисов и Захариева во Софија

Димитров на средби со Борисов и Захариева во Софија

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Беше потпишан протокол за размена на ратификациските документи, со што и официјално во сила стапува Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу двете земји.

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија

пред една недела - A1on - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева соопштија дека го потпишаа...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - еМАГАЗИН - Свет

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска...

ОФИЦИЈАЛНО Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

ОФИЦИЈАЛНО:Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Infomax - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Димитров во Софија се сретна со Радев Борисов Захариева

Димитров во Софија, се сретна со Радев, Борисов, Захариева

пред една недела - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска во Софија, во рамките на работната посета...

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Никола Димитров и Екатерина Захариева денеска во Софија го потпишаа Протоколот за размена на ратификациските документи.

Стапи во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Македонскиот министер за надворешни работи Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија...

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Сител - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува на сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - A1on - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

Стапува во сила Договорот за добрососедство со Бугарија

пред една недела - +Инфо - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Стапува во сила Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија

Стапува во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Бугарија

пред една недела - 24 вести - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров и неговата бугарска колешка Екатерина Захариева денеска во Софија ќе потпишат...

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Во Софија, министрите за надворешни работи на Македонија и на Бугарија, Димитров и Захариева, ќе потпишат протокол за размена на документите за ратификација, со кој официјално влегува во сила Договорот за пријателство меѓу двете земји.

Од денеска стапува во сила договорот за добрососедство меѓу Македонија и Бугарија

Од денеска стапува во сила договорот за добрососедство меѓу Македонија и Бугарија

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Церемонијата ќе се одржи денеска  во советот на министри. Овој документ  беше потпишан на 1 август 2017 година од страна...

Димитров во Софија на состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред една недела - +Инфо - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални средби со претставници на бугарските власти и да учествува на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ.

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред една недела - Сител - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални средби со претставници на бугарските власти и да учествува на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ.

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

Димитров во Софија на неформален состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ

пред една недела - 24 вести - Македонија

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров од денеска престојува во Софија, каде што е предвидено да има билатерални...

Времеплов
x