20
Грчка Алфа ТВ Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

Каква нацрт спогодба ќе му донесе Коѕијас на Димитров

Каква нацрт спогодба ќе му донесе Коѕијас на Димитров

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Шефот на грчката дипломатија, Никос Коѕијас во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Телевизијата...

Грчка Алфа ТВ Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во прилогот емитуван во централното издание на вестите, новинарката повикувајќи се на свои извори вели дека започнува клучна...

Грчка Алфа ТВ Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - A1on - Балкан

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

Грчка Алфа Коѕијас неделава во Скопје со нацрт спогодбата

Грчка Алфа: Коѕијас неделава во Скопје со нацрт-спогодбата

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

КОЅИЈАС ДОАЃА ДА ГО СЕФТОСА АЕРОДРОМОТ Грчкиот министер ќе дојде во Скопје со првиот лет на Меѓународниот Аеродром  Скопје

КОЅИЈАС ДОАЃА ДА ГО „СЕФТОСА“ АЕРОДРОМОТ: Грчкиот министер ќе дојде во Скопје со првиот лет на „Меѓународниот Аеродром – Скопје“

пред еден месец - Infomax - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Фото/МИА Во прилогот емитуван...

Грчка Алфа ТВ Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

Грчка Алфа ТВ Коѕијас денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

Грчка Алфа ТВ Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

Грчка Алфа ТВ: Коѕијас во следните денови ќе го посети Скопје

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван во...

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Во Грција, по средбата на министрите за надворешни работи на двете земји Никос Коѕијас и Никола Димитров, се зголемува позитивното мислење за решавање на спорот и во анализите на медиумите и кај политичките чинители.

Февруарски поход за името нацрт договорот наскоро во Скопје

Февруарски поход за името: нацрт-договорот наскоро во Скопје

пред еден месец - DW - Македонија

До крајот на февруари во Скопје треба да биде испратен нацрт-договорот кој може да биде основа за решавање на спорот за името.

Алфа Клучна недела за преговорите  Коѕијас оди во Скопје

Алфа: Клучна недела за преговорите – Коѕијас оди во Скопје

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Архива Шефот на грчката дипломатија во следните денови доаѓа во Скопје, објави грчката телевизија Алфа. Во прилогот емитуван...

Грците јасни Клучот за името е ерга омнес и промена на уставот

Грците јасни: Клучот за името е „ерга омнес" и промена на уставот

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Во Грција, по средбата на министрите за надворешни работи на двете земји Никос Коѕијас и Никола Димитров, се зголемува позитивното мислење за решавање на спорот и во анализите на медиумите и кај политичките чинители.

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во анализата за маратонските разговори на Димитров и Коѕијас весникот „То Вима“, како што јавува дописникот на МИА од Атина,...

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

Во Грција голема увереност дека е можно решение за името

пред еден месец - Либертас - Македонија

Во анализата за маратонските разговори на Димитров и Коѕијас весникот „То Вима“, како што јавува дописникот на МИА од Атина,...

Февруарски поход за името нацрт договорот наскоро во Скопје

Февруарски поход за името: нацрт-договорот наскоро во Скопје

пред еден месец - Либертас - Македонија

До крајот на февруари во Скопје треба да биде испратен нацрт-договорот кој може да биде основа за решавање на спорот за името.

То Вима Атина не гледа негативно ерга омнес за името да се применува НАТЕНАНЕ

То Вима: Атина не гледа негативно „ерга омнес“ за името да се применува НАТЕНАНЕ

пред еден месец - Весник - Македонија

Постепената примена на ерга омнес во комбинација со промена на уставот останува клуч за решение, пишува грчкиот весник То Вима во својата анализа на преговорите за спорот за името.

То Вима Клучна точка постепена примена на ерга омнес со промените во скопскиот Устав

То Вима: Клучна точка, постепена примена на ‘ерга омнес’ со промените во скопскиот Устав

пред еден месец - Алфа - Македонија

Клучна точка останува комбинацијата на постепена примена на ерга омнес со промените во скопскиот Устав, што ги бара грчката...

То Вима Атина не гледа негативно ерга омнес за името да се применува НАТЕНАНЕ

То Вима: Атина не гледа негативно „ерга омнес“ за името да се применува НАТЕНАНЕ

пред еден месец - Вечер - Македонија

Постепената примена на ерга омнес во комбинација со промена на уставот останува клуч за решение, пишува грчкиот весник То Вима во својата анализа на преговорите за спорот за името.

То Вима Атина не гледа негативно на постепена примена на ерга омнес за името

То Вима: Атина не гледа негативно на постепена примена на „ерга омнес“ за името

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for То Вима: Атина не гледа негативно на постепена примена на „ерга омнес“ за името Постепената примена на...

 То Вима анализира позитивна клима за преговори по средбата на Димитров и Коѕијас во Виена

„То Вима“ анализира позитивна клима за преговори по средбата на Димитров и Коѕијас во Виена

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Преговорите добија забрзано темпо по средбата на двајцата министри за надворешни Димитров и Коѕијас, анализира грчкиот весник То Вима.

Koѕијас и Димитров полека но сигурно одат кон договор

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Клучна точка во преговорите за името останува ерга омнес и промена на Уставот

„То Вима“: Клучна точка во преговорите за името останува „ерга омнес“ и промена на Уставот

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Како што јавува дописникот на МИА од Атина, новинарот коментира дека веќе треба да се смета за сигурно забрзувањето на разговорите,...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор Атина, 18 февруари 2018 (МИА) - Постојат точки на поклопување...

То Вима Преговорите сериозно се забрзуваат

То Вима: Преговорите сериозно се забрзуваат

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Архива Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Архива Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

 То Вима  Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

„То Вима“: Коѕијас и Димитров одат чекор по чекор напред за договор

пред еден месец - Либертас - Македонија

Постојат точки на поклопување на мислењата, но и позитивна клима по средбата во Виена, а клуч за конечен договор останува...

Времеплов
x