20
Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

пред 3 недели - Скопје Инфо - Скопје

Во соработка со „Еventbaxx“ од Германија, „Виз Ер Скопски маратон“ оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Во соработка со „Еventbaxx“ од Германија, „Виз Ер Скопски маратон“ оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Во соработка со „Еventbaxx“ од Германија, „Виз Ер Скопски маратон“ оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

пред 3 недели - Весник - Македонија

Во соработка со „Еventbaxx“ од Германија, „Виз Ер Скопски маратон“ оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Еventbaxx нов дигитален стартен пакет за учесниците во Виз Ер Скопски маратон

Еventbaxx нов дигитален стартен пакет за учесниците во Виз Ер Скопски маратон

пред 3 недели - Бизнис инфо - Македонија

Во соработка со eventbaxx од Германија, Виз Ер Скопски маратон оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер Скопски маратон чекор напред во воведување иновативни технологии во регионот

Виз Ер Скопски маратон чекор напред во воведување иновативни технологии во регионот

пред 3 недели - Денар - Спорт

Во соработка со eventbaxx од Германија, Виз Ер Скопски маратон оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

Виз Ер скопскиот маратон воведува дигитален стартен пакет

пред 3 недели - A1on - Спорт

Во соработка со „Еventbaxx“ од Германија, „Виз Ер Скопски маратон“ оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Виз Ер Скопски маратон чекор напред во воведување иновативни технологии во регионот

Виз Ер Скопски маратон чекор напред во воведување иновативни технологии во регионот

пред 3 недели - еМАГАЗИН - Живот

Во соработка со eventbaxx од Германија, Виз Ер Скопски маратон оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Времеплов
x