20
Германскиот ексамбасадор во Сад  Ишингер  Патот на Скопје кон ЕУ и НАТО треба да се одблкира

Германскиот ексамбасадор во Сад, Ишингер: Патот на Скопје кон ЕУ и НАТО треба да се одблкира

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер, смета дека Македонија одамна требала да ги започне преговорите за влез во ЕУ и НАТО.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - A1on - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - Сител - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

- Патот на Скопје кон ЕУ и НАТО треба да се одблкира. Тоа требаше одамна да биде сторено, вели Ишингер на неговиот твитер профил.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - Идивиди - Свет

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - +Инфо - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО да биде одблокиран

пред 3 недели - Прес 24 - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Ишингер  Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

Ишингер: Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО треба да биде одблокиран

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Патот на Македонија кон ЕУ и НАТО требаше одамна да биде одблокиран, смета претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер.

Времеплов
x