20
Викендов 24 сообраќајки во Скопје

Викендов 24 сообраќајки во Скопје

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Во текот на изминатиот викенд, на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје се случиле вкупно 24 сообраќајни незгоди од кои една со тешки телесни повреди, 10 сообраќајни незгоди со телесни повреди и 13 со материјална штета.

Вкуно 24 сообраќајки и 12 повредени во Скопје изминатиот викенд

Вкуно 24 сообраќајки и 12 повредени во Скопје изминатиот викенд

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

Вкупно 24 сообраќајни незгоди во кои се повредени 14 лица, од кои едно потешко, биле евидентирани во текот на изминатиот викенд во Скопје.

Скопје како Див запад   сообраќајната полиција санкционира учесници во сообраќајот

Скопје како Див запад - сообраќајната полиција санкционира учесници во сообраќајот

пред 3 недели - Скопје Инфо - Без катеторија

Пешак е тешко повреден, а 11 лица се здобиле со лесни телесни повреди во 11 од вкупно 24 сообраќајни несреќи регистрирани изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Едно лице тешко повредено а уште 11 полесно во сообраќајќи во Скопје

Едно лице тешко повредено а уште 11 полесно во сообраќајќи во Скопје

пред 3 недели - Сител - Македонија

Пешак е тешко повреден, а 11 лица се здобиле со лесни телесни повреди во 11 од вкупно 24 сообраќајни несреќи регистрирани изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Тешко повреден пешак  викендот 24 сообракајќи во Скопје

Тешко повреден пешак, викендот 24 сообракајќи во Скопје

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

Сообраќајната полиција санкционирала учесници во сообраќај по разни основи, од кои 81 за пречекорување на дозволената брзина,...

Викендов 24 сообракајќи во Скопје

Викендов 24 сообракајќи во Скопје

пред 3 недели - Денар - Економија

Пешак е тешко повреден, а 11 лица се здобиле со лесни телесни повреди во 11 од вкупно 24 сообраќајни несреќи регистрирани изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Едно лице тешко повредено а уште 11 полесно во сообраќајќи во Скопје

Едно лице тешко повредено а уште 11 полесно во сообраќајќи во Скопје

пред 3 недели - Прес 24 - Хроника

Пешак е тешко повреден, а 11 лица се здобиле со лесни телесни повреди во 11 од вкупно 24 сообраќајни несреќи регистрирани изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Тешко повреден пешак  викендот 24 сообракајќи во Скопје

Тешко повреден пешак, викендот 24 сообракајќи во Скопје

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Пешак е тешко повреден, а 11 лица се здобиле со лесни телесни повреди во 11 од вкупно 24 сообраќајни несреќи регистрирани изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје.

Времеплов
x