20
Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

пред 3 недели - Весник - Македонија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

Вработените во АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

АЕК работи отворено и транспарентно  но доцни кај пазарната конкуренција

АЕК работи отворено и транспарентно, но доцни кај пазарната конкуренција

пред 3 недели - Сител - Македонија

Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) редовно ги ажурираа трите интернет страници, додека во последниот квартал годинава...

Членовите на АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

Членовите на АЕК и годинава ќе трошат по 600 евра дневно за службени патувања и патни трошоци

пред 3 недели - Денар - Економија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

Агенцијата за медиуми најмногу пари ќе потроши за плати

Агенцијата за медиуми најмногу пари ќе потроши за плати

пред 3 недели - +Инфо - Економија

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ), најмногу пари во 2018 планира да потроши за плати – 35 отсто од вкупно планираните расходи за годинава.

Пет милиони денари повеќе за плати во АЕК  а ист број вработени

Пет милиони денари повеќе за плати во АЕК, а ист број вработени

пред 3 недели - A1on - Македонија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на членовите во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

АЕК работи отворено и транспарентно  но доцни кај пазарната конкуренција

АЕК работи отворено и транспарентно, но доцни кај пазарната конкуренција

пред 3 недели - A1on - Македонија

Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) редовно ги ажурираа трите интернет страници, додека во последниот квартал годинава...

АЕК ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените

АЕК ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените

пред 3 недели - +Инфо - Економија

Агенијата за електронски комуникации (АЕК) во 2018 ќе потроши 5 милиони денари повеќе за плати на вработените во споредба со минатата година, а бројот на вработени ќе остане ист како лани.

Кулата на Водно најголема расходна ставка во буџетот на АЕК

Кулата на Водно најголема расходна ставка во буџетот на АЕК

пред 3 недели - A1on - Економија

Капиталните средства со над 156 милиони денари се најголема расходна ставка во буџетот на Агенцијата за електронски комуникации...

АЕК годинава нема да донира  но ќе им ги покачи платите на вработените

АЕК годинава нема да донира, но ќе им ги покачи платите на вработените

пред 3 недели - Канал 77 - Економија

Агенцијата за електронски комуникации годинава нема да донира, но ќе им зголеми платите на вработените. За ова, таа ќе потроши...

ААВМУ мора да се трансформира во вистински независен регулатор

ААВМУ мора да се трансформира во вистински независен регулатор

пред 3 недели - Радио МОФ - Без катеторија

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (ААВМУ) мора да стане вистинско независно регулаторно тело за медиумите,...

Презентација на мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

Презентација на мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

пред 3 недели - Сител - Македонија

Петти мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски...

Презентација на мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

Презентација на мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

пред 3 недели - A1on - Македонија

Петти мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски...

Времеплов
x