20
Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

пред 4 недели - MK News - Македонија

Премиерот Зоран Заев на денешната пленарна седница одговарајќи на прашање од пратеникот Амди Бајрам рече дека се залагаат за донесување закон за бесплатно болничко лекување како една од мерките за надминување на сиромаштијата.

Бајрам го фали Заев Се гледа дека се залагате за народот

Бајрам го фали Заев: Се гледа дека се залагате за народот

пред 4 недели - Весник - Македонија

Откако пратеникот Амди Бајрам на денешната седница во македонското Собрание посветена на пратенички прашања доби одговор од премиерот Зоран Заев, тој не штедеше пофални зборови за македонскиот премиер.

Бајрам го фали Заев Се гледа дека се залагате за народот

Бајрам го фали Заев: Се гледа дека се залагате за народот

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Откако пратеникот Амди Бајрам на денешната седница во македонското Собрание посветена на пратенички прашања доби одговор од премиерот Зоран Заев, тој не штедеше пофални зборови за македонскиот премиер.

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

пред 4 недели - Сител - Македонија

Премиерот Зоран Заев на денешната пленарна седница одговарајќи на прашање од пратеникот Амди Бајрам рече дека се залагаат за донесување закон за бесплатно болничко лекување како една од мерките за надминување на сиромаштијата.

Есма Реџепова ќе добие надгробен споменик откако Заев дозна дека нема

Есма Реџепова ќе добие надгробен споменик откако Заев дозна дека нема

пред 4 недели - Скопје Инфо - Без катеторија

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова...

Амди Бајрам го испофали Заев на говорница  Се залагате за народот

Амди Бајрам го испофали Заев на говорница: "Се залагате за народот"

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Амди Бајрам кој е дел од седницата за пратенички прашања, побара од владата мерки за надминување на сиромаштијата. Премиерот Заев му одговори дека се залагаат за Закон за бесплатно болничко лекување.

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Премиерот Зоран Заев на денешната пленарна седница одговарајќи на прашање од пратеникот Амди Бајрам рече дека се залагаат за донесување закон за бесплатно болничко лекување како една од мерките за надминување на сиромаштијата.

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

пред 4 недели - MK News - Сцена

Пратеникот Амди Бајрам на седницата за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова Теодосиевска.

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

пред 4 недели - Весник - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова – Теодосиевска.

Амди Барјам бара споменик на гробот на Есма

Амди Барјам бара споменик на гробот на Есма

пред 4 недели - Репортер - Сцена

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова – Теодосиевска.

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова – Теодосиевска.

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

пред 4 недели - Макфакс - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова – Теодосиевска.

Владата ќе подигне споменик на гробот на Есма  Заев прв пат слушнал дека нема

Владата ќе подигне споменик на гробот на Есма - Заев прв пат слушнал дека нема

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на седницата за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова Теодосиевска.

АМДИ БАЈРАМ ВООДУШЕВЕН ОД ЗОРАН ЗАЕВ Бајрам му спремаше кафез на зајко  ама сега видел дека тој бил со народот

АМДИ БАЈРАМ ВООДУШЕВЕН ОД ЗОРАН ЗАЕВ: Бајрам му спремаше кафез на „зајко“, ама сега видел дека тој бил со народот

пред 4 недели - Infomax - Македонија

Откако лидерот на Сојузот на Ромите, Амди Бајрам, побара од владата мерки за надминување на сиромаштијата, на денешната седница посветена на пратеничките прашања доби одговор од премиерот Зоран Заев.

Амди Бајрам до Заев Премиер не ми одговорил вака се гледа дека сте за народот

Амди Бајрам до Заев: Премиер не ми одговорил вака, се гледа дека сте за народот

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Амди Бајрам кој е дел од седницата за пратенички прашања, пораба од владата мерки за надминување на сиромаштијата. Премиерот Заев му одговори дека се залагаат за Закон за бесплатно болничко лекување.

Бајрам до Заев Немало премиер кој ми одговорил на три пратенички прашања

Бајрам до Заев: Немало премиер кој ми одговорил на три пратенички прашања

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на седницата за пратенички прашања го испофали премиерот Зоран Заев, кој му одговори на пратеничките прашања за споменик на Есма Реџепова, за сиромаштијата и за девојчето од „Домот „25“ мај“.

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

Заев не знаел дека Есма нема надгробен споменик

пред 4 недели - A1on - Култура

Пратеникот Амди Бајрам на денашната седница за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова – Теодосиевска.

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам на седницата за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова Теодосиевска.

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

Ќе се подигне споменик на Есма Реџепова

пред 4 недели - Скопје24 - Скопје

Пратеникот Амди Бајрам на седницата за пратенички прашања побара да се изгради споменик на гробот на Есма Реџепова Теодосиевска.

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

Владата ќе помогне во бесплатното болничко лекување на најсиромашните

пред 4 недели - Либертас - Македонија

Премиерот Зоран Заев на денешната пленарна седница одговарајќи на прашање од пратеникот Амди Бајрам рече дека се залагаат за донесување закон за бесплатно болничко лекување како една од мерките за надминување на сиромаштијата.

Амди Бајрам кон Заев Ниту еден премиер вака не се залагал

Амди Бајрам кон Заев: Ниту еден премиер вака не се залагал

пред 4 недели - Нова ТВ - Македонија

Пратеникот Амди Бајрам, на денешната седница во Собранието, наменета за пратенички прашања, на премиерот Зоран Заев му рече дека никој премиер претходно не се залагал да одговори на неговите барања како што тој го направил тоа.

Времеплов
x