20
Заев Монтруозноста во ЈУ 25 Мај мора да се казни најстрого

Заев: Монтруозноста во ЈУ „25 Мај“ мора да се казни најстрого

пред 4 недели - Судство - Македонија

Премиерот истакна дека ова монструозно нешто што му се случи на девојчето од „25 Мај“ не треба да му се случи на ниту едно дете без разлика дали е во домовите или со своите семејства.

Премиерот Заев е поддржувач на максимална казна за случајот на штитеничката од 25 Мај

Премиерот Заев е поддржувач на максимална казна за случајот на штитеничката од „25 Мај“

пред 4 недели - Весник - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Премиерот Заев е поддржувач на максимална казна за случајот на штитеничката од 25 Мај

Премиерот Заев е поддржувач на максимална казна за случајот на штитеничката од „25 Мај“

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна - јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - Сител - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев бара максимална казна за случајот со силуваното девојче од 25 Мај

Заев бара максимална казна за случајот со силуваното девојче од „25. Мај"

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот „25 Мај“ рече дека е поддржувач на максимална казна за ваквите појави.

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна – јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - MK News - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна - јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

- Јас сум еден од поддржувачите на максимално казнување, заради тоа што само преку максимални казни ќе ја испратиме пораката тоа да не се повтори никогаш повеќе, рече Заев одговарајќи му на пратеникот Амди Бајрам.

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна - јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна – јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - Бриф - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна – јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - A1on - Македонија

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

Заев Максимална казна  јасна порака за случајот со девојчето од Домот 25 мај

Заев: Максимална казна – јасна порака за случајот со девојчето од Домот „25 мај“

пред 4 недели - Либертас - Македонија

– Премиерот Зоран Заев одговарајќи на пратеничко прашање во врска со последните случувања поврзани со штитеничката од домот...

МАКЕДОНИЈА ДОБИВА СВОЈ ФРИТЦЛ 13 годишното девојче било силувано од повеќемина во Гостивар

МАКЕДОНИЈА ДОБИВА СВОЈ ФРИТЦЛ: 13-годишното девојче било силувано од повеќемина во Гостивар

пред еден месец - Infomax - Хроника

Поради обвинувањата од страна на таткото на силуваното девојче, полицијата во текот на минатата вечер го привела лицето Р.

Двете сестри од 25 Мај кои биле силувани 89 пати биле пријавени за исчезнати

Двете сестри од „25. Мај" кои биле силувани 89. пати биле пријавени за исчезнати

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Двете малолетни сестри – штитенички на Домот „25 мај“, преживеале полов напад од 35-годишен маж. Додека биле под покривот...

МТСП најавува прекршочни и кривични пријави за одговорни и стручни лица

МТСП најавува прекршочни и кривични пријави за одговорни и стручни лица

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Препуштено само на себе било 13 годишното девојче, наместо да ужива во тинејџерските денови, прерано влезе во светот на возрасните и ја доживеа суровата судбина, абортираше.

СТАРАТЕЛОТ НА ДЕВОЈЧЕТО И БИЛ И МАКРО  Кривични и прекршочни пријави за одговорните за 13  годишната малолетничка

СТАРАТЕЛОТ НА ДЕВОЈЧЕТО И БИЛ И МАКРО: Кривични и прекршочни пријави за одговорните за 13 – годишната малолетничка

пред еден месец - Infomax - Македонија

Тоа што не го откри комисијата во министерството за труд и социјална политка, го пронајде вонредната социјална инспекција.

Кривични и прекршочни за стручните лица од Центарот за социјални работи за злоставуваното девојче

Кривични и прекршочни за стручните лица од Центарот за социјални работи за злоставуваното девојче

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Оставено само на себе без грижа од социјалните служби чиј штитеник било 13 годишното девојче од домот 25 мај, кое поради сексуална злоупотреба било принудено да абортира.

МТСП Инспекцијата утврди низа прекршувања на законот од страна на Центарот за социјална работа во случајот за силуваното девојче

МТСП: Инспекцијата утврди низа прекршувања на законот од страна на Центарот за социјална работа во случајот за силуваното девојче

пред еден месец - A1on - Македонија

„Со цел да се испитаат сите околности во случајот со малолетната девојка Р.И., на 20 февруари 2018 година беше извршен вонреден инспекциски надзор во ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа на Град Скопје.

МТСП со кривични пријави за 13 годишното малтретирано девојче

МТСП со кривични пријави за 13 годишното малтретирано девојче

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Скандалот со тринаесетгодишната штитеничка за кона ресорната минитерка изјави дека постојат сериозни индиции за нејзина сексуална експлоатација, а која пред извесен период абортираше денеска доби нов епилог.

Дете раскажа за голготата во Домот 25 Мај  Девојчето било три пати силувано два пати му подметнале пожар

Дете раскажа за голготата во Домот „25 Мај": Девојчето било три пати силувано, два пати му подметнале пожар

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

На прв поглед, оваа зграда изгледа како институција во која треба да има деца, но приказната зад овие ѕидови е сосем поинаква.

КРИВИЧНИ И ПРЕКРШОЧНИ ПРИЈАВИ ЗА ПОВЕЌЕ ЛИЦА Бројни неправилности на стручните лица од Центарот за социјални работи поради злоставуваното девојче

КРИВИЧНИ И ПРЕКРШОЧНИ ПРИЈАВИ ЗА ПОВЕЌЕ ЛИЦА: Бројни неправилности на стручните лица од Центарот за социјални работи поради злоставуваното девојче

пред еден месец - Infomax - Македонија

Оставено само на себе без грижа од социјалните служби чиј штитеник било 13 годишното девојче од домот 25 мај, кое поради сексуална злоупотреба било принудено да абортира.

Дете раскажа за голготата Девојчето од Домот било три пати силувано два пати му подметнале пожар

Дете раскажа за голготата: Девојчето од Домот било три пати силувано, два пати му подметнале пожар

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

На прв поглед, оваа зграда изгледа како институција во која треба да има деца, но приказната зад овие ѕидови е сосем поинаква.

Кривични и прекршочни пријави за стручните лица од Центарот за социјални работи поради злоставуваното девојче

Кривични и прекршочни пријави за стручните лица од Центарот за социјални работи поради злоставуваното девојче

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Кривични и прекршочни пријави за стручните лица од Центарот за социјални работи поради злоставуваното...

13 годишното девојче три пати силувано таткото за 500 евра не успеал да го докаже случајот

13 годишното девојче, три пати силувано, таткото за 500 евра не успеал да го докаже случајот

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

На прв поглед, оваа зграда изгледа како институција во која треба да има деца, но приказната зад овие ѕидови е сосем поинаква.

Силуваните сестри од домот 25 Мај исчезнале 89 пати Преживеале полов напад и се осомничени за неколку кривични дела

Силуваните сестри од домот „25 Мај“ исчезнале 89 пати: Преживеале полов напад и се осомничени за неколку кривични дела

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Двете малолетни сестри – штитенички на Домот „25 мај“, преживеале полов напад од 35-годишен маж. Додека биле под покривот...

Двете сестри од домот 25 Мај исчезнале 89 пати а преживеале и полов напад

Двете сестри од домот „25 Мај“ исчезнале 89 пати, а преживеале и полов напад

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Двете малолетни сестри – штитенички на Домот „25 мај“, преживеале полов напад од 35-годишен маж, објави поталот „ Плусинфо “.

Двете сестри додека живееле во 25 Мај 89 пати исчезнале преживеале и полов напад

Двете сестри додека живееле во „25 Мај“ 89 пати исчезнале, преживеале и полов напад

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Двете малолетни сестри – штитенички на Dомот „25 мај“, преживеале полов напад од 35-годишен маж. Додека биле под покривот...

Змијанац домот 26 мај е регрутен центар за проституција

Змијанац: домот 26-мај е регрутен центар за проституција

пред еден месец - Алфа - Македонија

Веќе неколку дена Македонија ја тресат скандали кои се поврзани бремености на малолетни девојки штитенички на Завод за згрижување на деца со социјално-воспитни проблеми „25 Мај“ од Скопје.

ВМРО ДПМНЕ Царовска ако има тронка морална одговорност треба под итно да поднесе оставка за скандалите што се случија во 25 Мај

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска ако има тронка морална одговорност треба под итно да поднесе оставка за скандалите што се случија во „25 Мај“

пред еден месец - A1on - Македонија

„Мила Царовска треба да престане да се крие зад пониските ешалони на власта. Царовска е директно одговорна за пропустите и скандалите што се случуваат во Министерството за труд и социјална политика.

СДСМ ВМРО ДПМНЕ да ги провери фактите институциите постапуваат по случајот во Домот 25 Мај

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да ги провери фактите, институциите постапуваат по случајот во Домот „25 Мај“

пред еден месец - Вечер - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ целосно се загуби во своите политики на манипулации и лажни вести, па веќе не знае ниту што зборува, ниту што...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ да ги провери фактите институциите постапуваат по случајот во Домот 25 Мај

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да ги провери фактите, институциите постапуваат по случајот во Домот „25 Мај“

пред еден месец - Весник - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ целосно се загуби во своите политики на манипулации и лажни вести, па веќе не знае ниту што зборува, ниту што...

Времеплов
x