20
Борец Баскет ќе го даде целиот свој буџет за казни   66 000 денари

Борец Баскет ќе го даде целиот свој буџет за казни – 66.000 денари!

пред 4 недели - Sportmedia - Кошарка

Третолигашот Борец баскет е казнет со 66.000 денари и суспензија на двајца играчи, по што комотно може да стават „катанец на клубот".

Велешани скапо ќе платат

Велешани скапо ќе платат

пред 4 недели - Македонски Спорт - Кошарка

Третолигашот Борец баскет е казнет со 66.000 денари и суспензија на двајца играчи За исклучувањата кои ги заработија на натпреварот...

Времеплов
x