20
Вилем Дафо награден со Златна мечка за животно дело на 68 Берлинале

Вилем Дафо награден со „Златна мечка“ за животно дело на 68. Берлинале

пред 4 недели - Вечер - Забава

Американскиот актер Вилем Дaфо од страна на Берлинскиот филмски вестивал е одликуван со награда за животно дело. Статутката „златна мечка“ на познатиот актер му ја врачи култниот германски режисер, Вим Вендерс.

Вилијам Дефо награден со Златна мечка за животно дело на 68 Берлинале

Вилијам Дефо награден со „Златна мечка“ за животно дело на 68. Берлинале

пред 4 недели - Денар - Култура

Американскиот актер Вилијам Дефо од страна на Берлинскиот филмски вестивал е одликуван со награда за животно дело. Статутката „Златна мечка“ на познатиот актер му ја врачи култниот германски режисер Вим Вендерс.

Вилем Дафо награден со Златна мечка за животно дело на 68 Берлинале

Вилем Дафо награден со „Златна мечка“ за животно дело на 68. Берлинале

пред 4 недели - Весник - Забава

Американскиот актер Вилем Дaфо од страна на Берлинскиот филмски вестивал е одликуван со награда за животно дело. Статутката „златна мечка“ на познатиот актер му ја врачи култниот германски режисер, Вим Вендерс.

Вилијам Дефо награден со Златна мечка за животно дело на 68 Берлинале

Вилијам Дефо награден со „Златна мечка“ за животно дело на 68. Берлинале

пред 4 недели - Макфакс - Култура

Американскиот актер Вилем Дaфо од страна на Берлинскиот филмски вестивал е одликуван со награда за животно дело. Статутката „златна мечка“ на познатиот актер му ја врачи култниот германски режисер, Вим Вендерс.

Вилем Дефо награден со Златна мечка за животно дело на 68 Берлинале

Вилем Дефо награден со „Златна мечка“ за животно дело на 68. Берлинале

пред 4 недели - Кајгана - Сцена

Американскиот актер Вилeм Дефо од страна на Берлинскиот филмски вестивал е одликуван со награда за животно дело. Статутката „Златна мечка“ на познатиот актер му ја врачи култниот германски режисер Вим Вендерс.

Времеплов
x