20
Бил Гејтс против цените од супермаркетите

Бил Гејтс против цените од супермаркетите

пред 3 недели - Канал 5 - Живот

Можеби и поради тоа не треба да чуди фактот што не знае колку пари троши секој ден. Во неделното издание на ток шоу емисијата...

Милијардерот Бил Гејтс ни приближно не ги знае цените на производите во супермаркет

Милијардерот Бил Гејтс ни приближно не ги знае цените на производите во супермаркет

пред 3 недели - Денар - Економија

Милијардерот Бил Гејтс отиде во супермаркет по многу долго време, а тоа го потврди и фактот што тој не ги знаеше „цените за обичните смртници”.

Предизвик за Бил Гејтс  Погоди ја цената

Предизвик за Бил Гејтс: Погоди ја цената

пред 3 недели - A1on - Забава

Милијардерот Бил Гејтс отиде во супермаркет по многу долго време, а тоа го потврди и фактот што тој не ги знаеше „цените за обичните смртници”.

Бил Гејтс на тест кај Елен Деџенерис

пред 3 недели - Style On Board - Живот

Познатиот мултимилијардер Бил Гејтс оваа недела гостуваше во шоуто на комичарката Елен Деџенерис. Покрај интервјуто Гејтс имаше задача да погодува цени на производите во супермаркет.

Тест за Бил Гејтс   колку чини кило ориз во продавница

Тест за Бил Гејтс - колку чини кило ориз во продавница

пред 3 недели - +Инфо - Живот

Бил Гејтс гостуваше во емисијата на Елен Деџенерис, а таа меѓу другото го прашуваше дали ги знае цените на продуктите во продавниците.

Американците се смеат додека Бил Гејтс се обидуваше да ги погоди цените на намирниците кои луѓето секојдневно ги купуваат

Американците се смеат додека Бил Гејтс се обидуваше да ги погоди цените на намирниците кои луѓето секојдневно ги купуваат

пред 3 недели - Бркај работа - Забава

Колку богатите немаат претстава за обичните намирници и производи во животот, најдобро може да се погледне во делот на емисијата на Елен Диџенерис со Бил Гејтс, кој гостуваше во нејзината емисија.

Го запнаа Бил Гејтс да погодува колку коштаат продукти во маркет

Го запнаа Бил Гејтс да погодува колку коштаат продукти во маркет

пред 3 недели - 365 - Без катеторија

30 Споделувања Share Tweet Бил Гејтс како Бил Гејтс – секогаш интересен и брилијантен во јавните настапи. Во последниот таков...

Бил Гејтс против цени од супер маркет

Бил Гејтс против цени од супер-маркет

пред 3 недели - Off.net.mk - Забава

Откако внесе компјутер во секој дом низ светот, па се запна и ја порази маларијата, сега Гејтс треба да се соочи со еден од своите најголеми предизвици - да погоди цени на пет секојдневни производи од супер-маркет.

Милијардерот Бил Гејтс погодува колку чинат обични производи во супермаркет

Милијардерот Бил Гејтс погодува колку чинат обични производи во супермаркет

пред 3 недели - Кајгана - Сцена

Бил Гејтс, еден од најбогатите луѓе на светот, сигурно не оди често да пазари во супермаркет. Иако важи за еден од најскромните...

Бил Гејтс се обидува да ги погоди цените во самопослуга на некои производи од секојдневниот живот

Бил Гејтс се обидува да ги погоди цените во самопослуга на некои производи од секојдневниот живот

пред 3 недели - Мотика - Забава

Интересно видео кое покажува колку богатите луѓе се оддалечени од реалноста.

Времеплов
x