20
Џеј Зи за една ноќ потрошил 100 000 долари  а само да видите колкав бакшиш оставил на келнерот

Џеј Зи за една ноќ потрошил 100.000 долари, а само да видите колкав бакшиш оставил на келнерот

пред 3 недели - Вечер - Забава

Раперот Џеј Зи во њујоршки ресторан прославувал роденден на близок пријател, при што ја покажал својата „великодушност". Цела ноќ се нарачувало шампањско (околу 40 шишиња), јастози и суши.

Џеј Зи за една ноќ потрошил 100 000 долари  а само да видите колкав бакшиш оставил на келнерот

Џеј Зи за една ноќ потрошил 100.000 долари, а само да видите колкав бакшиш оставил на келнерот

пред 3 недели - Весник - Забава

Раперот Џеј Зи во њујоршки ресторан прославувал роденден на близок пријател, при што ја покажал својата „великодушност". Цела ноќ се нарачувало шампањско (околу 40 шишиња), јастози и суши.

Екстремно скапи работи кои Бијонсе и Џеј Зи им ги имаат купено на децата

Екстремно скапи работи кои Бијонсе и Џеј Зи им ги имаат купено на децата

пред 3 недели - Црно бело - Забава

Бијонсе и Џеј Зи се најбогатиот пар во музичката индустрија, чие заедничко богатство се проценува преку 1 милијарда долари.

Џеј Зи за една ноќ потрошил 100 000 долари

Џеј Зи за една ноќ потрошил 100.000 долари

пред 3 недели - Пулс 24 - Сцена

Раперот Џеј Зи во њујоршки ресторан прославувал роденден на близок пријател, при што ја покажал својата „великодушност“. Цела ноќ се нарачувало шампањско (околу 40 шишиња), јастози и суши.

Џеј Зи потрошил 91 000 долари за една вечер на шампањ

Џеј Зи потрошил 91.000 долари за една вечер на шампањ

пред 3 недели - Репортер - Сцена

Познатиот рапер Џеј-Зи беше на прославата на роденденот на својот близок пријател Хуан Перез, инаку директор на компанијата Roc Nation Sports, во барот  „Плејрум“ во Њујорк, каде што покажал колку е галантен.

Џеј Зи дал 11 000 долари бакшиш за сметка од 100 000 долари

Џеј Зи дал 11.000 долари бакшиш за сметка од 100.000 долари

пред 3 недели - +Инфо - Сцена

Раперот Џеј Зи во њујоршки ресторан прославувал роденден на близок пријател, при што ја покажал својата „великодушност“. Цела ноќ се нарачувало шампањско (околу 40 шишиња), јастози и суши.

Времеплов
x