20
Тоше на 15 години пеел во филмот на Џорџ Клуни и Никол Кидман

Тоше на 15 години пеел во филмот на Џорџ Клуни и Никол Кидман

пред 3 недели - Скопје Инфо - Без катеторија

Малкумина се сеќаваат, но легендата Тоше Проески уште како петнаесет годишно момче се појави во сцена од холивудски филм, во кој главни актери се Никол Кидман и Џорџ Клуни.

Тоше Проески на 15 години се појави во филм со Џорџ Клуни и Никол Кидман   Фото

Тоше Проески на 15 години се појави во филм со Џорџ Клуни и Никол Кидман – Фото

пред 3 недели - Скопје24 - Забава

Можеби малкумина се сеќаваат, но легендата Тоше Проески уште како петнаесет годишно момче се појави во сцена од холивудски филм, во кој главни актери се Никол Кидман и Џорџ Клуни.

Тоше на 15 години пеел во филмот на Џорџ Клуни и Никол Кидман

Тоше на 15 години пеел во филмот на Џорџ Клуни и Никол Кидман

пред 3 недели - Прес 24 - Забава

Малкумина се оние кои се сеќаваат, но нашиот Тоше Проески уште на 15-годишна возраст се појави во сцена од холивудски филм, во кој главни актери се Никол Кидман и Џорџ Клуни.

Тоше во филм со Никол Кидман и Џорџ Клуни

Тоше во филм со Никол Кидман и Џорџ Клуни

пред 3 недели - Репортер - Сцена

Можеби малкумина се сеќаваат, дека Тоше Проески уште како петнаесет годишно момче се појави во сцена од холивудски филм, во кој главни актери се Никол Кидман и Џорџ Клуни.

Времеплов
x