20
Кој го плаќа Османи за да донесува одлуки  граѓаните на Македонија или граѓаните на Косово

Кој го плаќа Османи за да донесува одлуки, граѓаните на Македонија или граѓаните на Косово?

пред 4 недели - еМАГАЗИН - Без катеторија

Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи сам проценил дека Македонија не треба да биде дел од конференција за земјите од Западен Балкан во Бања Лука, Босна и Херцеговина, бидејќи на истата не било покането Косово.

Македонија нема да учествува на конференција во Бања Лука  оти не било покането и Косово

Македонија нема да учествува на конференција во Бања Лука, оти не било покането и Косово

пред 4 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, сам донел проценка, дека Македонија не треба да учествува на конференција...

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

пред 4 недели - Весник - Македонија

Албанија и Македонија го откажаа учеството на конференцијата за Западен Балкан во Босна и Херцеговина затоа што Косово не било покането, објави приштинскиот портал Коха.

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Албанија и Македонија го откажаа учеството на конференцијата за Западен Балкан во Босна и Херцеговина затоа што Косово не било покането, објави приштинскиот портал Коха.

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ затоа што Косово не било покането

пред 4 недели - Макфакс - Македонија

Албанија и Македонија го откажаа учеството на конференцијата за Западен Балкан во Босна и Херцеговина затоа што Косово не било покането, објави приштинскиот портал Коха.

Османи нема да оди на конференција во БиХ бидејќи Косово не било покането

Османи нема да оди на конференција во БиХ бидејќи Косово не било покането

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи нема да присуствува на конференцијата во Бања Лука, Босна и Херцеговина за Западен Балкан, бидејќи Косово не е покането, потврдуваат од СЕП.

ДУИ сака да ја урне Владата   Бујар Османи не оди на конференција зашто не било покането Косово

ДУИ сака да ја урне Владата - Бујар Османи не оди на конференција зашто не било покането Косово

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, го откажал учеството на Македонија на конференција посветена на Западен Балкан во Бања Лука бидејќи не било покането и Косово.

ДУИ сака да ја урне Владата   Бујар Османи не оди на конференција зашто не било покането Косово

ДУИ сака да ја урне Владата - Бујар Османи не оди на конференција зашто не било покането Косово

пред 4 недели - Весник - Македонија

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, го откажал учеството на Македонија на конференција посветена на Западен Балкан во Бања Лука бидејќи не било покането и Косово.

Османи не оди на конференција во БиХ зашто Косово не е покането

Османи не оди на конференција во БиХ зашто Косово не е покането

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Вицепремиреот за европски прашања Бујар Османи нема да оди на конференција во Босна и Херцеговина за Западен Балкан поради тоа што Косово не е покането на конференцијата.

Османи нема да учествува на конференцијата за Западен Балкан поради Косово

Османи нема да учествува на конференцијата за Западен Балкан поради Косово

пред 4 недели - A1on - Македонија

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи нема да присуствува на конференцијата во Бања Лука, Босна и Херцеговина за Западен Балкан, бидејќи Косово не е покането, потврдуваат од СЕП.

Скандал   Македонија не оди на конференција зашто не било покането Косово

Скандал - Македонија не оди на конференција зашто не било покането Косово

пред 4 недели - Алфа - Македонија

Продолжуваме со друга тема, поточно со нов скандал. Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, го откажал учеството на Македонија на конференција посветена на Западен Балкан во Бања Лука бидејќи не било покането и Косово.

Османи поради Косово нема да оди на конференцијата во БиХ

Османи поради Косово нема да оди на конференцијата во БиХ

пред 4 недели - Нова ТВ - Македонија

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи нема да присуствува на конференцијата во Бања Лука, Босна и Херцеговина за Западен Балкан, бидејќи Косово не е покането, потврдуваат од Секретаријатот за европски прашања.

Османи не оди на конференција во БиХ поради Косово  Владата вели се работи за проценка на вицепремиерот

Османи не оди на конференција во БиХ поради Косово, Владата вели се работи за проценка на вицепремиерот

пред 4 недели - 24 вести - Македонија

Вицепремиреот за европски прашања Османи не оди на конференција во БиХ поради Косово. Од Владата за Телевизија 24 велат дека се работи за принцип.

Османи не оди на конференцијата во БиХ бидејќи Косово не е покането  од Владата велат   тоа е лична проценка

Османи не оди на конференцијата во БиХ бидејќи Косово не е покането, од Владата велат – тоа е лична проценка

пред 4 недели - Либертас - Македонија

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи нема да присуствува на конференцијата во Бања Лука, Босна и Херцеговина за Западен Балкан, бидејќи Косово не е покането, потврдуваат од СЕП.

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ поради Косово

Османи го откажал учеството на конференција во БиХ поради Косово

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

Османи за Канал 5 потврди дека ја откажал конференција бидејќи не било покането Косово. Ова го направил заедно со Албанија.

МАКЕДОНИЈА МЕЃУНАРОДНО СЕ ИЗОЛИРА ПОРАДИ КОСОВО  Македонија го откажа учеството на самит во Бањалука бидејќи не било покането и Косово

МАКЕДОНИЈА МЕЃУНАРОДНО СЕ ИЗОЛИРА ПОРАДИ КОСОВО: Македонија го откажа учеството на самит во Бањалука бидејќи не било покането и Косово!

пред 4 недели - Infomax - Македонија

Претставниците на Македонија и Албанија одлучиле да не учествуваат на конференцијата на минитрите за надворешни работи на...

Времеплов
x