20
Ќе се уриваат Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори  но не и Скендербег и УЧК

Ќе се уриваат „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“ - но не и „Скендербег“ и „УЧК“

пред 3 недели - Прес 24 - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот...

Ќе се уриваат Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори  но не и Скендербег и УЧК

Ќе се уриваат „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“ - но не и „Скендербег“ и „УЧК“

пред 3 недели - Сител - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана.

Градот ќе ги урива Воинот на коњ  Порта Македонија и Филип Втори

Градот ќе ги урива „Воинот на коњ“, „Порта Македонија” и „Филип Втори“

пред 3 недели - Скопје Инфо - Скопје

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана.

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза...

пред 3 недели - Весник - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ" на плоштадот Македонија, порта „Македонија", споменикот...

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза...

пред 3 недели - Вечер - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ" на плоштадот Македонија, порта „Македонија", споменикот...

СПОМЕНИЦИТЕ НА УЧК И СКЕНДЕР БЕГ ОСТАНУВААТ Град Скопје се подготвува да ги руши спомениците на Александар Македонски Филип и Порта Македонија

СПОМЕНИЦИТЕ НА УЧК И СКЕНДЕР БЕГ ОСТАНУВААТ: Град Скопје се подготвува да ги руши спомениците на Александар Македонски, Филип и Порта Македонија!

пред 3 недели - Infomax - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана.

По Ќосето ќе паднат и Александар Велики Филип Втори и Мајка Тереза

По Ќосето, ќе паднат и Александар Велики, Филип Втори и Мајка Тереза

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта „Македонија“, споменикот...

Комисијата предложила отстранување и на Александар Филип и Портата  исто како и Ќосето

Комисијата предложила отстранување и на Александар, Филип и Портата – исто како и Ќосето

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Работната група на Министерството за култура која го анализира проектот Скопје 2014, донела препораки за дислокација и демонтирање (или рециклирање) и на споменикот на Александар (Воин на коњ), Филип Втори и Портата Македонија.

Власта го брише Скопје 2014  по  Ќосето следни се  Воинот на коњ   Порта Македонија   Филип Втори

Власта го брише „Скопје-2014“- по ,,Ќосето” следни се ,,Воинот на коњ”, ,,Порта Македонија”, ,,Филип Втори”.

пред 3 недели - Алфа - Македонија

По Ќосето, следни на листата за дислокација се споменикот „Воин на коњ“ на плоштадот Македонија, порта Македонија, споменикот Мајка Тереза чија градба е веќе стопирана.

Благородна идеја претворена во мегдан за реализација на профитабилни идеи

Благородна идеја претворена во мегдан за реализација на профитабилни идеи

пред 3 недели - Порта3 - Живот

Последниве неколку години сведоци сме на изградбата на најпространиот објект направен во самостојна Република Македонија, на „другата страна од реката Вардар”, плоштадот Скендербег.

Времеплов
x