20
Заев Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев: Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Фаланга - Македонија

Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот на Владата Бујар Османи дека нема да учествува на конференцијата во Бања Лука, рече денеска премиерот Заев.

ЗАЕВ Реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

ЗАЕВ: Реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Infomax - Македонија

– Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот...

Заев Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев: Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Премиерот Зоран Заев размислува за реконструкција на владиниот кабинет, но и зголемување на бројот на пратениците во пратеничката група.

Заев Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев: Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Премиерот Зоран Заев размислува за реконструкција на владиниот кабинет, но и зголемување на бројот на пратениците во пратеничката група.

Заев Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев: Ќе има реконструкција на Владата и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Весник - Македонија

Премиерот Зоран Заев размислува за реконструкција на владиниот кабинет, но и зголемување на бројот на пратениците во пратеничката група.

Заев Прво ќе има реконструкција затоа што ќе расте бројот на пратеници во пратеничката група

Заев: Прво ќе има реконструкција, затоа што ќе расте бројот на пратеници во пратеничката група

пред 3 недели - Весник - Македонија

Претседателот на Владата на прашањето дали ќе има зголемување на старосната граница за заминување во пензија истакна дека засега не размислуваат за промена.

Заев Прво ќе има реконструкција затоа што ќе расте бројот на пратеници во пратеничката група

Заев: Прво ќе има реконструкција, затоа што ќе расте бројот на пратеници во пратеничката група

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Претседателот на Владата на прашањето дали ќе има зголемување на старосната граница за заминување во пензија истакна дека засега не размислуваат за промена.

Заев очекува зголемување на парламентарното мнозинство  Грчева со  Глас за Македонија  ќе се бори за уставното име

Заев очекува зголемување на парламентарното мнозинство - Грчева со ,,Глас за Македонија‘‘ ќе се бори за уставното име

пред 3 недели - Сител - Македонија

Embedded video for Заев очекува зголемување на парламентарното мнозинство - Грчева со ,,Глас за Македонија‘‘ ќе се бори за уставното име Нови пратнеици во владејачкото мнозинство и реконструкција во Владата.

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата ќе се зголемува парламентарното мнозинство

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата, ќе се зголемува парламентарното мнозинство

пред 3 недели - +Инфо - Македонија

Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот...

Владина реконструкција  министерски смени и ротации

Владина реконструкција – министерски смени и ротации

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Пролетната реконструкција на владиниот кабинет, која ја најави премиерот Зоран Заев, ќе биде и поради зголемување на парламентарното мнозинство.

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата но и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата, но и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

- Не знам зошто Косово не е покането, веројатно Босна и Херцеговина го нема признато. Ако една или две земји не се поканети, тогаш која е целта другите да присуствуваат.

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата

пред 3 недели - Прес 24 - Македонија

Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот...

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата но и зголемување на парламентарното мнозинство

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата, но и зголемување на парламентарното мнозинство

пред 3 недели - A1on - Македонија

Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот...

Заев Ќе има реконструкција на Владата зошто ќе се зголеми бројот на пратеници од владејачкото мнозинство

Заев: Ќе има реконструкција на Владата зошто ќе се зголеми бројот на пратеници од владејачкото мнозинство

пред 3 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Ќе има реконструкција на Владиниот кабинет поради зголемување на бројот на пратениците на владејачкото праламентарно мознинство, потврди премиерот Зоран Заев.

Заев за најавената реконструкција Има луѓе во владата кои ниту знаат ниту се трудат

Заев за најавената реконструкција: Има луѓе во владата, кои ниту знаат, ниту се трудат

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Премиерот Зоран Заев во интервју за Фокус потврди дека размислува и за реконструкција на владиниот кабинет, но и зголемување на бројот на парламентарното мнозинство.

Заев најавува реконструкција и поголемо парламентарно мнозинство

Заев најавува реконструкција и поголемо парламентарно мнозинство

пред 3 недели - Нова ТВ - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека размислува и за реконструкција на владиниот кабинет, но и зголемување на бројот на парламентарното мнозинство.

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата

Заев ја потврди реконструкцијата на Владата

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Солидарноста што е изразена меѓу шесте земји од Западен Балкан секогаш да бидеме заедно, е причината за изјавата на потпретседателот...

Времеплов
x