20
Диригент на Метрополитен опера доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Диригент на Метрополитен опера доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

пред 5 дена - Судство - Свет

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување.

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

пред 5 дена - Сител - Свет

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување.

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Познатиот диригент доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

пред 5 дена - Скопје24 - Култура

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување.

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

Диригентот Џејмс Левин доби отказ поради сексуално вознемирување и злоставување

пред 5 дена - A1on - Сцена

Диригентот на Метрополитен опера, Џејмс Левин, еден од најпознатите фигури во класичната музика, доби отказ откако истрагата пронашла докази за сексуално вознемирување и злоставување.

Времеплов
x