20
6 ситуации во кои можно е пилулите за контрацепција да не делуваат

6 ситуации во кои можно е пилулите за контрацепција да не делуваат

пред 5 дена - Кафе пауза - Живот

Пилулите за контрацепција се едни од најчестите методи за контрацепција. Ако се земаат правилно, овие апчиња делуваат во 99,7% од случаите.

Контрацептивни пилули   да или не

Контрацептивни пилули – да или не?

пред 7 дена - 365 - Без катеторија

20 Споделувања Share Tweet Многу од жените и девојките се плашат да користат пилули за контрацепција, бидејќи се плашат од рак, качување на вишок на килограми и особено неплодност.

Времеплов
x