20
Со проверени сили Станојковиќ ќе брка пласман на ЕП

Со проверени сили Станојковиќ ќе брка пласман на ЕП

пред 5 дена - Денар - Спорт

Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, играчи до 19 години, Вујадин Станојковиќ, го објави списокот со повикани фудбалери за елитната квалификациска рунда за пласман на Европското првенство во Финска 2018 година.

Станојковиќ со проверени сили ќе брка пласман на ЕП

Станојковиќ со проверени сили ќе брка пласман на ЕП

пред 5 дена - Вечер - Спорт

" alt= Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, играчи до 19 години, Вујадин Станојковиќ го објави списокот со повикани фудбалери за елитната квалификациска рунда за пласман на Европското првенство во Финска 2018 година.

Станојковиќ со проверени сили ќе брка пласман на ЕП

Станојковиќ со проверени сили ќе брка пласман на ЕП

пред 5 дена - Top Sport - Фудбал

Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, играчи до 19 години, Вујадин Станојковиќ го објави списокот со повикани фудбалери за елитната квалификациска рунда за пласман на Европското првенство во Финска 2018 година.

Четата на Станојковиќ подготвена за големиот предизвик  Со сите сили до пласман на ЕП во Финска

Четата на Станојковиќ подготвена за големиот предизвик: Со сите сили до пласман на ЕП во Финска

пред 5 дена - Дерби - Фудбал

Селекторот на македонската фудбалска репрезентација до 19 години, Вујадин Станојковиќ  го објави списокот на играчи кои треба да одговорат на предизвикот елитната квалификациска рунда за пласман на Европското првенство во Финска во 2018 година.

Елмас  Чурлинов  Митревски    Македонија е моќна и сака пласман на ЕП

Елмас, Чурлинов, Митревски... Македонија е моќна и сака пласман на ЕП

пред 5 дена - Sportmedia - Фудбал

Вујадин Станојковиќ селекторот на македонската репрезентација за играчи до 19 години го објави списокот од 21 фудбалер за...

Времеплов
x