20
Несогласувања во Белата куќа  Трамп го отпушти Тилерсон

Несогласувања во Белата куќа: Трамп го отпушти Тилерсон

пред 5 дена - МТВ 1 - Свет

Крај на мандатот на американскиот државен секретар Рекс Тилерсон. Поради несогласувањата со претседателот Доналд Трамп, тој е сменет и на негово место доаѓа директорот на ЦИА, Мајк Помпео.

Трамп го смени Тилерсон  Помпео нов државен секретар

Трамп го смени Тилерсон, Помпео нов државен секретар

пред 5 дена - Идивиди - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени денеска државниот секретар Рекс Тилерсон во момент на најавени преговори со Северна Кореја.

Доналд Трамп објасни зошто го отпуштил Рекс Тилерсон

Доналд Трамп објасни зошто го отпуштил Рекс Тилерсон

пред 5 дена - Вечер - Свет

Несогласувањата со Рекс Тилерсон и сличниот начин на размислување со Мајк Помпео е причината поради којашто Доналд Трамп одлучил да го замени Тилерсон, а на функцијата државен секретар на САД, да го постави Помпео, кој досега беше директор на ЦИА.

Доналд Трамп објасни зошто го отпуштил Рекс Тилерсон

Доналд Трамп објасни зошто го отпуштил Рекс Тилерсон

пред 5 дена - Весник - Свет

Несогласувањата со Рекс Тилерсон и сличниот начин на размислување со Мајк Помпео е причината поради којашто Доналд Трамп одлучил да го замени Тилерсон, а на функцијата државен секретар на САД, да го постави Помпео, кој досега беше директор на ЦИА.

Трамп го отпушти државниот секретар Тилерсон

Трамп го отпушти државниот секретар Тилерсон

пред 5 дена - МТВ 1 - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го отпушти државниот секретар Рекс Тилерсон и на негово место доаѓа шефот на ЦИА, Мајк Помпео.

Трамп го смени Тилерсон и прв пат во историјата постави жена на чело на ЦИА

Трамп го смени Тилерсон и прв пат во историјата постави жена на чело на ЦИА

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени денеска државниот секретар Рекс Тилерсон во момент на најавени преговори со Северна Кореја.

Трамп го смени Тилерсон  директорот на ЦИА е новиот државен секретар

Трамп го смени Тилерсон, директорот на ЦИА е новиот државен секретар

пред 5 дена - Прес 24 - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени денеска државниот секретар Рекс Тилерсон. – Мајк Помпео, директор на ЦИА, ќе биде нашиот нов државен секретар.

Трамп го смени Тилерсон

Трамп го смени Тилерсон

пред 5 дена - Вечер - Свет

Претседателот на САД, Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон, јави „Вашингтон пост“. На местото на Тилерсон функцијата државен секретар ќе ја извршува досегашниот шеф на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп го смени Тилерсон

Трамп го смени Тилерсон

пред 5 дена - Весник - Свет

Претседателот на САД, Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон, јави „Вашингтон пост“. На местото на Тилерсон функцијата државен секретар ќе ја извршува досегашниот шеф на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп го отпушти државниот секретар Рекс Тилерсон

Трамп го отпушти државниот секретар Рекс Тилерсон

пред 5 дена - +Инфо - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон. На местото на Тилерсон е именуван шефот на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп го разреши Рекс Тилерсон за американски државен секретар  заменувајќи го со директорот на ЦИА  Мајк Помпео

Трамп го разреши Рекс Тилерсон за американски државен секретар, заменувајќи го со директорот на ЦИА, Мајк Помпео

пред 5 дена - Алфа - Свет

Американскиот претседател ја потврди веста со објава на неговиот Твитер профил. Донaлд Трамп го разреши американскиот државен секретар Рекс Тилерсон од Белата куќа, заменувајќи го со директорот на ЦИА, Мајк Помпео.

Сменет Рекс Тилерсон  на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

пред 5 дена - A1on - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон. На местото на Тилерсон е именуван шефот на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп го смени Тилерсон  на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

Трамп го смени Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

пред 5 дена - Бриф - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон. На местото на Тилерсон е именуван шефот на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп го смени Тилерсон

Трамп го смени Тилерсон

пред 5 дена - Канал 5 - Свет

Шефот на ЦИА, Мајкл Помпео ќе го замени Тилерсон. Оваа информација ја потврди и Доналд Трамп на твитер. Mike Pompeo, Director of the CIA, will become our new Secretary of State.

Сменет Рекс Тилерсон  на челот на Стејт департментот е шефот на ЦИА

Сменет Рекс Тилерсон, на челот на Стејт департментот е шефот на ЦИА

пред 5 дена - 24 вести - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон. На местото на Тилерсон е именуван шефот на ЦИА, Мајкл Помпео.

Сменет Рекс Тилерсон  на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

Сменет Рекс Тилерсон, на чело на Стејт департментот е шефот на ЦИА

пред 5 дена - Либертас - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон. На местото на Тилерсон е именуван шефот на ЦИА, Мајкл Помпео.

Трамп преку Твитер објави дека Тилерсон е сменет

Трамп преку Твитер објави дека Тилерсон е сменет

пред 5 дена - Нова ТВ - Свет

Американскиот претседател Доналд  Трамп штотуку преку Твитер потврди дека државниот секретар Рекс Тилерсон е сменет и дека на негово место доаѓа досегашниот директор на ЦИА Мајк Помпео.

Трамп го отпушти државниот секретар Рекс Тилерсон

Трамп го отпушти државниот секретар Рекс Тилерсон

пред 5 дена - Кајгана - Свет

Американскиот претседател Доналд Трамп го смени државниот секретар Рекс Тилерсон, а за нов државен секретар е именуван шефот на ЦИА, Мајк Помпео.

Времеплов
x