20
Голманот на Пакос де Фереира е  мајстор  за трошење време

Голманот на Пакос де Фереира е „мајстор“ за трошење време

пред 5 дена - Вечер - Спорт

" alt= Пакос де Фереира извлече шокантна 1:0 победа над Порто во неделата, но снимките кои се раширија на Интернет покажуваат дека една од главните ѕвезди е голманот Марио Фелгеираш.

Па има ли нормален голман

Па има ли нормален голман?

пред 5 дена - Off.net.mk - Фудбал

Со должна почит за нивниот лик и дело, ама ние веруваме во онаа маалската дека за да бидеш добар голман треба да си малку така.

Голманот на Пакос де Фереира е  мајстор  за трошење време

Голманот на Пакос де Фереира е „мајстор“ за трошење време

пред 5 дена - Top Sport - Фудбал

Пакос де Фереира извлече шокантна 1:0 победа над Порто во неделата, но снимките кои се раширија на Интернет покажуваат дека една од главните ѕвезди е голманот Марио Фелгеираш.

Времеплов
x