20
Шкупи се раздели со Нухиу

Шкупи се раздели со Нухиу

пред 5 дена - 24 фудбал - Фудбал

Раководството на Шкупи не е задоволно од резултатите на тимот, па реши да се раздели со тренерот. Во пролетниот дел од сезоната...

Скопскиот тим бара нов тренер  Нухиу ја заврши приказната со Шкупи

Скопскиот тим бара нов тренер: Нухиу ја заврши приказната со Шкупи!

пред 5 дена - Дерби - Фудбал

Тимот на Шкупи од денеска е во потрага по нов тренер, откако одлучи да ја прекине соработката со досегашниот предводник, Ардијан Нухиу.

Времеплов
x