20
Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Весник - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Алфа - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Сител - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов за Ќосето Сопиште може да посака што сака мора да има ред

Шилегов за Ќосето: Сопиште може да посака што сака, мора да има ред

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Премиерот Зоран Заев денеска на новинарско прашање дали ќе и го дадат споменикот на Андон Јанев-Ќосето на општина Сопиште,...

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Ова денеска го соопшти скопскиот градоначалник и претседател на Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија (ЗЕЛС) Петре Шилегов.

Шилегов  Ќосето не е платен а за него се води и судска постапка

Шилегов: „Ќосето“ не е платен, а за него се води и судска постапка

пред 5 дена - Бриф - Македонија

По потпишувањето на Договор меѓу Министерството за транспорт и врски и ЗЕЛС за пренесување на правото на трајно користење, управување и одржување на информацискиот систем www.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки ќе преземе...

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Бриф - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - A1on - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Oтстранет и постаментот  не остана ништо oд споменикот на Ќосето

Oтстранет и постаментот – не остана ништо oд споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Либертас - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Забраната за моторни возила на Водно останува на сила

Забраната за моторни возила на Водно останува на сила

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска изјави дека забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила и најави дека дополнително ќе соопштат дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

И денеска продолува отстранувањето на постаментот од поранешниот споменик на Андон Лазов Јанев – Ќосето пред Судска палата.

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Вечер - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Весник - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - A1on - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

о три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд. На...

Во среда ќе се решава за Ќосето  препукување меѓу Град Скопје и Сопиште

Во среда ќе се решава за Ќосето - препукување меѓу Град Скопје и Сопиште

пред 6 дена - Прес 24 - Скопје

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во општина Сопиште кои сочинуваат мнозинство, по секоја цена го сакаат споменикот на Андон Лазов Ќосето.

Урнат постаментот на Ќосето пред Врховен

Урнат постаментот на Ќосето пред Врховен

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Работници со багери и друга механизација со часови го уриваа постаментот на кој беше исправен вооружениот Ќосе пред Врховниот суд.

Срушен и постаментот на кој стоеше споменикот на Андон Јанев  Ќосето а Албанските се уште го красат Чаир

Срушен и постаментот на кој стоеше споменикот на Андон Јанев - Ќосето, а Албанските се уште го „красат“ Чаир

пред 7 дена - Алфа - Македонија

Откако општина Центар среде ноќ и буквално шверцерски го отстрани споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд, денеска се острануваше и постаментот на кој беше поставен споменикот.

Силната арматура го одложи отстранувањето на постаментот на Ќосето

Силната арматура го одложи отстранувањето на постаментот на Ќосето

пред 7 дена - 24 вести - Македонија

Започнаа со полна пареа, но се откажаа по неколку часа. Постаментот на кој беше поставен споменикот на Андон Лазев- Јанев Ќосето ќе се урива во наредните неколку дена.

Времеплов
x