20
ЕУ донираше мерна станица за загаденоста на воздухот во скопски Бутел

ЕУ донираше мерна станица за загаденоста на воздухот во скопски Бутел

пред 5 дена - Алфа - Македонија

Мобилна станица за мерење на квалитет на воздухот на територијата на општина Бутел веќе е пуштена во употреба. Стационирана е во дворот на О.

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Весник - Македонија

Во Општина Бутел е пуштена во употреба новата мобилна мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот која е дел од националната мрежа за автоматски мониторинг на квалитетот на воздухот во РМ.

Граѓаните на Бутел ќе може да го следат квалитетот на воздухот што го дишат

Граѓаните на Бутел ќе може да го следат квалитетот на воздухот што го дишат

пред 5 дена - Вечер - Скопје

Амбасадорот Самуел Жбогар, шеф на Делегацијата на Европската Унија, заедно со министерот за животна средина и физичко планирање,...

Мерна станица за квалитетот на воздухот во Бутел

Мерна станица за квалитетот на воздухот во Бутел

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

Нова мобилна мерна станица за квалитет на воздухот на територијата на општина Бутел ќе биде пуштена во употреба денеска во рамки на проектот „ЕУ за ТЕБЕ!".

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Вечер - Скопје

Во Општина Бутел е пуштена во употреба новата мобилна мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот која е дел од националната мрежа за автоматски мониторинг на квалитетот на воздухот во РМ.

Во општина Бутел ќе се мери квалитетот на воздухот

Во општина Бутел ќе се мери квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

На промоцијата присуствуваа министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки, евроамбасадорот Самуел Жбогар, градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и градоначалникот на оптшина Бутел Велимир Смилевски.

Мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот доби Општина Бутел

Мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот доби Општина Бутел

пред 5 дена - Денар - Економија

Во општина Бутел е пуштена во употреба новата мобилна мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот, која е дел од националната мрежа за автоматски мониторинг на квалитетот на воздухот во РМ.

Во општина Бутел ќе се мери квалитетот на воздухот

Во општина Бутел ќе се мери квалитетот на воздухот

пред 5 дена - A1on - Македонија

Нова мобилна мерна станица за квалитет на воздухот на територијата на општина Бутел денеска е пуштена во употреба во рамки на проектот „ЕУ за ТЕБЕ!“.

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Скопје24 - Без катеторија

Во општина Бутел е пуштена во употреба новата мобилна мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот, која е дел од националната мрежа за автоматски мониторинг на квалитетот на воздухот во РМ.

Од денес граѓаните на Бутел ќе може да го следат квалитетот на воздухот што го дишат

Од денес граѓаните на Бутел ќе може да го следат квалитетот на воздухот што го дишат

пред 5 дена - Денар - Економија

Амбасадорот Самуел Жбогар, шеф на Делегацијата на Европската Унија, заедно со министерот за животна средина и физичко планирање,...

Мерна станица за квалитетот на воздухот во Бутел

Мерна станица за квалитетот на воздухот во Бутел

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Нова мобилна мерна станица за квалитет на воздухот на територијата на општина Бутел ќе биде пуштена во употреба денеска во рамки на проектот „ЕУ за ТЕБЕ!".

Мерна станица за квалитет на воздух во општина Бутел

Мерна станица за квалитет на воздух во општина Бутел

пред 5 дена - A1on - Македонија

Нова мобилна мерна станица за квалитет на воздухот на територијата на општина Бутел ќе биде пуштена во употреба денеска во рамки на проектот „ЕУ за ТЕБЕ!”.

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

Општина Бутел ја доби првата мобилна станица за мерење на квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

Во Општина Бутел е пуштена во употреба новата мобилна мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот која е дел од националната мрежа за автоматски мониторинг на квалитетот на воздухот во РМ.

Бутел добива мерна станица за квалитетот на воздухот

Бутел добива мерна станица за квалитетот на воздухот

пред 5 дена - Радио МОФ - Без катеторија

Општина Бутел денеска ќе добие нова мобилна мерна станица што ќе го мери квалитет на воздухот на нејзината територија. Таа ќе биде пуштена во употреба во рамки на проектот „ЕУ за ТЕБЕ!”.

Времеплов
x