20
Ѕампарини ќе ја тужи италијанската федерација поради Несторовски и Трајковски

Ѕампарини ќе ја тужи италијанската федерација поради Несторовски и Трајковски?

пред 4 дена - Top Sport - Фудбал

Пријателските меѓународни натпревари во март повторно ги „распалија“ страстите на Сицилија, од каде што претседателот на Палермо, Маурицио Ѕампарини изјави дека ќе ја тужи федерацијата доколку не се вратат во Серија А.

Ѕампарини ќе ја тужи федерацијата ако Палермо не се врати во Серија А

Ѕампарини ќе ја тужи федерацијата ако Палермо не се врати во Серија А

пред 4 дена - Дерби - Фудбал

Контроверзниот сопственик на Палермо, Мауро Ѕампарини, најави дека ќе ја тужи Италијанската фудбалска федерација доколку неговиот клуб не успее да ја оствари зацртаната цел, а тоа е враќање во елитната Серија А.

Газда Ѕампарини се заканува со тужби поради тоа што Несторовски и Трајковски ќе играат со Македонија

Газда Ѕампарини се заканува со тужби поради тоа што Несторовски и Трајковски ќе играат со Македонија

пред 5 дена - 24 фудбал - Фудбал

Првиот човек на Палермо, Маурицио Ѕампарини вели дека веќе им дал наредба на правниците убаво да ги прочешлаат актите на...

Времеплов
x