20
Шилегов Дали ќе се плаќа паркинг на Водно ќе кажеме кога ситуацијата ќе созрее

Шилегов: Дали ќе се плаќа паркинг на Водно ќе кажеме кога ситуацијата ќе созрее

пред 4 дена - Сител - Македонија

Embedded video for Шилегов: Дали ќе се плаќа паркинг на Водно ќе кажеме кога ситуацијата ќе созрее

СЛОБОДЕН УДАР Пу пу не важи

СЛОБОДЕН УДАР Пу, пу, не важи!

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Се чини дека наскоро ќе биде – пу, пу, не важи – за забраната за движење со автомобили на Водно во деновите на викенд. Одлуката...

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Весник - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Алфа - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Сител - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов за Ќосето Сопиште може да посака што сака мора да има ред

Шилегов за Ќосето: Сопиште може да посака што сака, мора да има ред

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Премиерот Зоран Заев денеска на новинарско прашање дали ќе и го дадат споменикот на Андон Јанев-Ќосето на општина Сопиште,...

Градските власти се премислија  забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос а не поради загадувањето

Градските власти се премислија - забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос, а не поради загадувањето

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Градските власти се премислија – забраната за возила до Средно Водно не била поради загадениот воздух туку поради сообраќајниот хаос.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Ова денеска го соопшти скопскиот градоначалник и претседател на Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија (ЗЕЛС) Петре Шилегов.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки ќе преземе...

Шилегов Се уште не созреала состојбата за да кажам дали ќе се плаќа паркинг на Водно

Шилегов: Се уште не созреала состојбата за да кажам дали ќе се плаќа паркинг на Водно

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов смета дека се уште не се созреани условите за да соопшти што планира со паркингот на Средно Водно.

Шилегов  Ќосето не е платен а за него се води и судска постапка

Шилегов: „Ќосето“ не е платен, а за него се води и судска постапка

пред 5 дена - Бриф - Македонија

По потпишувањето на Договор меѓу Министерството за транспорт и врски и ЗЕЛС за пренесување на правото на трајно користење, управување и одржување на информацискиот систем www.

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Бриф - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - A1on - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

И денеска продолува отстранувањето на постаментот од поранешниот споменик на Андон Лазов Јанев – Ќосето пред Судска палата.

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Вечер - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Весник - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - A1on - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Забраната за моторни возила на Водно останува на сила

Забраната за моторни возила на Водно останува на сила

пред 5 дена - Нова ТВ - Македонија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска изјави дека забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила и најави дека дополнително ќе соопштат дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Oтстранет и постаментот  не остана ништо oд споменикот на Ќосето

Oтстранет и постаментот – не остана ништо oд споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Либертас - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Шилегов Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

Шилегов: Забраната за моторни возила на Водно останува во сила

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Забраната за движење моторни возила на Водно засега останува во сила. Понатаму ќе соопштиме дали и какви мерки понатаму ќе преземе Град Скопје.

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

о три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд. На...

Наместо забрана за автомобили Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно

Наместо забрана за автомобили, Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно?

пред 5 дена - Скопје24 - Без катеторија

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен...

Град Скопје се премисли за забраната на Водно  ќе се наплаќа паркинг

Град Скопје се премисли за забраната на Водно - ќе се наплаќа паркинг

пред 6 дена - Прес 24 - Скопје

Градските власти се премислија – забраната за возила до Средно Водно не била поради загадениот воздух туку поради сообраќајниот хаос.

Град Скопје се премисли  забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос а не поради загадувањето

Град Скопје се премисли - забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос, а не поради загадувањето

пред 6 дена - Сител - Македонија

Embedded video for Град Скопје се премисли - забраната за возила на Водно била поради сообраќајниот хаос, а не поради загадувањето...

Во среда ќе се решава за Ќосето  препукување меѓу Град Скопје и Сопиште

Во среда ќе се решава за Ќосето - препукување меѓу Град Скопје и Сопиште

пред 6 дена - Прес 24 - Скопје

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во општина Сопиште кои сочинуваат мнозинство, по секоја цена го сакаат споменикот на Андон Лазов Ќосето.

Наместо забрана за автомобили Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно

Наместо забрана за автомобили, Град Скопје ќе започне да наплаќа паркинг на Средно Водно?

пред 6 дена - Весник - Македонија

Град Скопје размислува наместо забрана за автомобили да почне да наплаќа паркинг на Средно Водно. Информацијата за Слободен...

Времеплов
x