20
ЗА ОВА СЕ МОЛЧИ СДСМ денес не задолжи со нови 93 милиони евра ВМРО ДПМНЕ реагира

ЗА ОВА СЕ МОЛЧИ: СДСМ денес не задолжи со нови 93 милиони евра, ВМРО-ДПМНЕ реагира

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Власта денес се задолжи за 93 милиони евра. Задолжувањето во Македонија, под власта на СДСМ стана пракса, а не исклучок, стои во соопштението што го испрати попладнево опозицијата.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ повторно ја задолжи државата

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ повторно ја задолжи државата

пред 5 дена - Сител - Економија

СДСМ не запира со расипничкиот однос со парите на граѓаните. СДСМ денес повторно ја задолжи државата. Власта денес се задолжи за 93 милиони евра.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ повторно ја задолжи државата

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ повторно ја задолжи државата

пред 5 дена - Алфа - Македонија

СДСМ не запира со расипничкиот однос со парите на граѓаните. СДСМ денес повторно ја задолжи државата. Власта денес се задолжи за 93 милиони евра.

Владата на Заев се задолжува со нови 93 милиони евра со аукција на државни хартии од вредност се пополнуваат буџетски дупки

Владата на Заев се задолжува со нови 93 милиони евра: со аукција на државни хартии од вредност, се пополнуваат буџетски дупки

пред 5 дена - Алфа - Економија

Владата се задолжи со нови 93 милиони евра на домашниот пазар. Овој пат на подолг рок. Ова е трето задолжување во рок од три недели, откако претходната недела државата се задолжи за 56 милиони евра, а пред тоа за 33 милиони евра.

СДСМ Нема нето задолжување од денешната аукција

СДСМ: Нема нето задолжување од денешната аукција

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ, партијата што континуирано ги задолжуваше граѓаните заради остварување криминални интетеси, повторно шири лажни вести.

МФ  Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

МФ : Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Од нив  утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.03.2018 година една милијарда денари (16,3 милиони...

СДСМ Нема нето задолжување од денешната аукција

СДСМ: Нема нето задолжување од денешната аукција

пред 5 дена - A1on - Економија

„ВМРО-ДПМНЕ повторно шири лажни вести, нема нето задолжување од денешната аукција ВМРО-ДПМНЕ, партијата што континуирано ги задолжуваше граѓаните заради остварување криминални интетеси, повторно шири лажни вести.

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност

пред 5 дена - +Инфо - Економија

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони...

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

Издадени 93 милиони евра државни хартии од вредност, утре и во понеделник истата сума се враќа во стопанството

пред 5 дена - A1on - Економија

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ повторно ја задолжи државата

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ повторно ја задолжи државата

пред 5 дена - Вечер - Економија

Власта денес се задолжи за 93 милиони евра. Задолжувањето во Македонија, под власта на СДСМ стана пракса, а не исклучок, стои во соопштението што го испрати попладнево опозицијата.

ВМРО ДПМНЕ  Власта денес се задолжи за 93 милиони евра

ВМРО –ДПМНЕ : Власта денес се задолжи за 93 милиони евра

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Задолжувањето во Република Македонија, под власта на СДСМ стана пракса, а не исклучок. Не поминува недела, а власта да не се задолжи.

Владата и Министерството за финансии ги задолжи граѓаните за нови 93 милиони евра

Владата и Министерството за финансии ги задолжи граѓаните за нови 93 милиони евра.

пред 5 дена - Економски - Економија

Денеска Министерството за финансии и владата на Република Македонија ги задолжија граѓаните за нови 5,725 милијарди ден или вкупно 93 милиони евра.

ВМРО ДПМНЕ Задолжувањето во Република Македонија под власта на СДСМ стана пракса а не исклучок

ВМРО-ДПМНЕ: Задолжувањето во Република Македонија, под власта на СДСМ стана пракса, а не исклучок

пред 5 дена - A1on - Економија

„СДСМ не запира со расипничкиот однос со парите на граѓаните. СДСМ денес повторно ја задолжи државата. Власта денес се задолжи за 93 милиони евра.

Министерството за финансии денеска се задолжи за 93 милиони евра за враќање на стари долгови утре и во понеделник

Министерството за финансии денеска се задолжи за 93 милиони евра за враќање на стари долгови утре и во понеделник

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Министерството за финансии на денешната аукција на државни хартии од вредност запиша 5,724 милијарди денари (93,1 милиони евра), од кои утре ќе врати 4,727 милијарди денари (76,9 милиони евра), а на 26.

Денеска ново задолжување од 93 милиони евра

Денеска ново задолжување од 93 милиони евра

пред 5 дена - Економски - Економија

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност.

Утре ново задолжување од 93 милиони евра иако нема капитални инвестиции

Утре ново задолжување од 93 милиони евра иако нема капитални инвестиции

пред 6 дена - Бркај работа - Македонија

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност.

Утре ново задолжување

Утре ново задолжување

пред 6 дена - Весник - Македонија

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност.

Утре ново задолжување

Утре ново задолжување

пред 6 дена - Вечер - Македонија

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност.

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

Утре ново задолжување од 93 милиони евра

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

На официјалната интернет страна на Министерството за финансии стои дека утре е планирана нова аукција на државни хартии од вредност.

На задолжувањата им нема крај Утре Министерството за финансии и владата планираат да ги задолжат граѓаните за нови 93 милиони евра

На задолжувањата им нема крај -Утре Министерството за финансии и владата планираат да ги задолжат граѓаните за нови 93 милиони евра

пред 6 дена - Економски - Економија

На официјалната страна на Министерството за финансии утре е планирана аукција на државни хартии од вредност. Имено Министерството за финансии ќе се задолжува за вкупно 5.

Времеплов
x