20
Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

пред 4 дена - Сител - Свет

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска  меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турците со сите сили и боксови го бранеа изборниот законик

Турците со сите сили и боксови го бранеа изборниот законик

пред 5 дена - Весник - Балкан

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турците со сите сили и боксови го бранеа изборниот законик

Турците со сите сили и боксови го бранеа изборниот законик

пред 5 дена - Вечер - Балкан

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Жестоко Тепачка во турскиот парламент

Жестоко:Тепачка во турскиот парламент

пред 5 дена - Вечер - Свет

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат...

Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на законот за избори

Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на законот за избори

пред 5 дена - Вечер - Свет

Турскиот парламент денеска ги усвои измените на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека...

Жестоко Тепачка во турскиот парламент

Жестоко:Тепачка во турскиот парламент

пред 5 дена - Весник - Свет

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат...

Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на законот за избори

Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на законот за избори

пред 5 дена - Весник - Свет

Турскиот парламент денеска ги усвои измените на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

пред 5 дена - Алфа - Балкан

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Масовна тепачка во Турскиот парламент

Масовна тепачка во Турскиот парламент

пред 5 дена - Канал 5 - Свет

Турскиот парламент денеска ги усвои  измените на изборниот законик , со кој опозицијата тврди дека се отвора врата на изборни нерегуларности на изборите закажани за наредната година.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

пред 5 дена - Судство - Свет

По усвојувањето на измените во Изборниот закон, почна расправија меѓу националистичките пратеници и опозицијата. Неколкумина пратеници се степаа, јавуваат турски медиуми.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

пред 5 дена - +Инфо - Балкан

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

ТЕПАЧКА ВО ПАРЛАМЕНТ  Турските пратеници се степаа во парламентот поради контроверзен закон

ТЕПАЧКА ВО ПАРЛАМЕНТ: Турските пратеници се степаа во парламентот поради контроверзен закон

пред 5 дена - Infomax - Балкан

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Балкан

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска  меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

пред 4 дена - Либертас - Свет

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

пред 5 дена - Сител - Балкан

Турскиот Парламент денеска ги одобри измените во изборниот закон, за кои критичарите предупредуваат дека имаат за цел да ја зацврстат власта на претседателот Реџеп Тајип Ердоган.

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Турскиот Парламент денеска ги одобри измените во изборниот закон, за кои критичарите предупредуваат дека имаат за цел да ја зацврстат власта на претседателот Реџеп Тајип Ердоган.

Времеплов
x