20
Потресна исповед на Лепа Брена  За откуп на Стефан ми бараа 2 5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп

Потресна исповед на Лепа Брена: За откуп на Стефан ми бараа 2,5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп!

пред 4 дена - Скопје24 - Без катеторија

Сопственичката на Гранд раскажа како пред 18 години киднаперите и порачале дека ако не плати два ипол милиони марки за откупот на Стефан, ќе плати двојно повеќе за неговиот труп.

Потресна исповед на Лепа Брена  За откуп на Стефан ми бараа 2 5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп

Потресна исповед на Лепа Брена: За откуп на Стефан ми бараа 2,5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп!

пред 5 дена - Весник - Забава

Сопственичката на Гранд раскажа како пред 18 години киднаперите и порачале дека ако не плати два ипол милиони марки за откупот на Стефан, ќе плати двојно повеќе за неговиот труп.

Потресна исповед на Лепа Брена  За откуп на Стефан ми бараа 2 5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп

Потресна исповед на Лепа Брена: За откуп на Стефан ми бараа 2,5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп!

пред 5 дена - Вечер - Забава

Сопственичката на Гранд раскажа како пред 18 години киднаперите и порачале дека ако не плати два ипол милиони марки за откупот на Стефан, ќе плати двојно повеќе за неговиот труп.

Потресна исповед на Лепа Брена  За откуп на Стефан ми бараа 2 5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп

Потресна исповед на Лепа Брена: За откуп на Стефан ми бараа 2,5 милиони марки или 5 милиони за неговиот труп!

пред 5 дена - Сител - Сцена

Сопственичката на Гранд раскажа како пред 18 години киднаперите и порачале дека ако не плати два ипол милиони марки за откупот на Стефан, ќе плати двојно повеќе за неговиот труп.

Брена за најтешкиот момент   Бараа 2 5 милиони марки за откуп  а 5 милиони за неговиот труп

Брена за најтешкиот момент: „Бараа 2,5 милиони марки за откуп, а 5 милиони за неговиот труп“

пред 5 дена - Прес 24 - Живот

Киднапирањето на Стефан, синот на Лепа Брена и Боба Живојиновиќ и понатаму е тема на која често се полемизира. Пејачката...

Времеплов
x