20
Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици

пред 4 дена - Македонска Нација - Колумни

 Реакција на ОМД по Повод Престојната Седница за Законот за Јазици По повод вчерашната изјавата на Премиерот Заев дека се...

Одложено продолжението на 35 седница

Одложено продолжението на 35.седница

пред 6 дена - Сител - Македонија

Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.

Одложено продолжението на 35 тата седница

Одложено продолжението на 35-тата седница

пред 6 дена - МТВ 1 - Македонија

Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.

Одложено продолжението на 35  та седница најавена за денеска

Одложено продолжението на 35- та седница најавена за денеска

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија, која беше најавена за денеска, нема да се одржи, соопштија од собраниската служба за информирање.

Одложено продолжението на 35 седница

Одложено продолжението на 35.седница

пред 6 дена - 24 вести - Македонија

Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.

Собраниска седница за депортацијата на Евреите

Собраниска седница за депортацијата на Евреите

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 37. седница по повод 75 години од депортацијата на Евреите од Република Македонија во логорот на смртта Треблинка.

Одложено продолжението на 35 седница кое беше закажано за денеска

Одложено продолжението на 35.седница кое беше закажано за денеска

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Триесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија нема да се одржи денеска, соопштија од собраниската служба за информирање.

Собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35 то заседание

Собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35-то заседание

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 37. седница по повод 75 години од депортацијата на Евреите од Република Македонија во логорот на смртта Треблинка.

Собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35 то заседание

Собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35-то заседание

пред 6 дена - Канал 77 - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 37. седница по повод 75 години од депортацијата на Евреите од Република Македонија во логорот на смртта Треблинка.

Денеска собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35 то заседание

Денеска собраниска седница за депортацијата на Евреите и продолжение на 35-то заседание

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 37. седница по повод 75 години од депортацијата на Евреите од Република Македонија во логорот на смртта Треблинка.

Времеплов
x