20
Мицкоски од Вељуса  Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

пред 5 дена - Весник - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски од Вељуса  Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања и опустошување на економијата

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски  Имаме премиер кој нема чувство за нација и се што поврзано со нашиот народ и држава

Мицкоски: Имаме премиер кој нема чувство за нација и се што поврзано со нашиот народ и држава

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано, не само во оние 11 години додека...

Мицкоски од Вељуса  Минуваат 10 месеци на понижувања  урнисување на претходно изграденото

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања, урнисување на претходно изграденото

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Урнисување на се што е изградено не само во оние 11 години додека беше ВМРО-ДПМНЕ на власт, туку на сето она што се создавало 27 години, па и на 45 претходно па и векови наназад.

Мицкоски  Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир

Мицкоски: Противуставниот закон за јазици има за цел да атакува врз соживотот на граѓаните и донесе немир

пред 5 дена - A1on - Македонија

„Токму денот кога отпочна воениот конфлит во Тетово, а тоа е утрешниот ден на парламентарна седница се става на дневен ред овој против уставен неприменлив закон за употреба на јазиците.

Мицкоски од Вељуса  Минуваат 10 месеци на понижувања  урнисување на претходно изграденото  опустошување на економијата

Мицкоски од Вељуса: Минуваат 10 месеци на понижувања, урнисување на претходно изграденото, опустошување на економијата

пред 5 дена - A1on - Македонија

„Поминаа 10 месеци на понижувања, омаловажувања урнисување на сето она што било создавано не само во оние 11 години додека беше ВМРО-ДПМНЕ на власт, туку на сето она што се создавало 27 години, па и на 45 претходно па и векови наназад.

Времеплов
x