20
Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Сител - Економија

- Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - MK News - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Владата ќе го раскине договорот за  Казандол

Владата ќе го раскине договорот за „Казандол“

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Владата вечерва ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот комплекс „Казандол“. Влдата соопшти...

Исполнети условите за раскинување на договорот со  Казандол

Исполнети условите за раскинување на договорот со „Казандол“

пред 4 дена - A1on - Македонија

На денешната 58 седница, Владата на Република Македонија ја разгледа и усвои Информација за степен на изграденост на рударскиот...

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - A1on - Економија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Владата ја разгледува опцијата за стопирање на изградба на рудниците Казандол

Николовски: Владата ја разгледува опцијата за стопирање на изградба на рудниците Казандол

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

На денешната владина седница се разгледуваше прашањето околу изградбата на рудниците Казандол. Министерот за земјоделство,...

Николовски Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски:Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Нова ТВ - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Николовски  Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

Николовски: Има основи да се раскине договорот за концесија за Казандол

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Има правни основи да се раскине договорот за концесија за рудникот Казандол во Валандовско, најави вечерва министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Времеплов
x