20
Член на здружението Ќосето запали слика од Заев и му се закани

Член на здружението „Ќосето“ запали слика од Заев и му се закани

пред 5 дена - Весник - Македонија

Ѓорги Стојков, член на здружението „Андон Лазов Јанев – Ќосето“, преку видео на социјалните мрежи му се закани на премиерот Зоран Заев дека ќе го стигне судот на Ќосето и дека СДСМ ќе ја плати цената.

Член на здружението Ќосето запали слика од Заев и му се закани

Член на здружението „Ќосето“ запали слика од Заев и му се закани

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Ѓорги Стојков, член на здружението „Андон Лазов Јанев – Ќосето“, преку видео на социјалните мрежи му се закани на премиерот Зоран Заев дека ќе го стигне судот на Ќосето и дека СДСМ ќе ја плати цената.

Член на здружението Ќосето запали слика од Заев и му се закани

Член на здружението „Ќосето“ запали слика од Заев и му се закани

пред 5 дена - A1on - Македонија

Ѓорги Стојков, член на здружението „Андон Лазов Јанев – Ќосето“, преку видео на социјалните мрежи му се закани на премиерот Зоран Заев дека ќе го стигне судот на Ќосето и дека СДСМ ќе ја плати цената.

Член на здружението Ќосето запали слика од Заев и му се закани

Член на здружението „Ќосето“ запали слика од Заев и му се закани

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

Ѓорги Стојков, член на здружението „Андон Лазов Јанев – Ќосето“, преку видео на социјалните мрежи му се закани на премиерот Зоран Заев дека ќе го стигне судот на Ќосето и дека СДСМ ќе ја плати цената.

Oтстранет и постаментот  не остана ништо oд споменикот на Ќосето

Oтстранет и постаментот – не остана ништо oд споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Либертас - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

Од споменикот на Ќосето остана уште грамадата ФОТО

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

И денеска продолува отстранувањето на постаментот од поранешниот споменик на Андон Лазов Јанев – Ќосето пред Судска палата.

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - Скопје Инфо - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев – Ќосето пред Врховниот суд. На...

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Вечер - Скопје

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Весник - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

Отстранет и постаментот на споменикот на Ќосето

пред 5 дена - A1on - Македонија

По три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд....

Од споменикот на Ќосето не остана ништо отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

Од споменикот на Ќосето не остана ништо, отстранет и постаментот од пред Врховниот суд

пред 5 дена - Кајгана - Македонија

о три дена работа, денеска целосно е отстранет и постаментот на споменикот на Андон Јанев-Ќосето од пред Врховниот суд. На...

Времеплов
x